Holm Kommunikation

Kontakt
Kontakt

Hej, din browser er desværre uddateret

Vi kan se, at din browser ikke er opdateret i lang tid. Vi anbefaler, at du opdaterer den til Microsoft Edge eller downloader en ny herunder.
Job
Praktik

Holm Kommunikation søger praktikanter til efteråret 2024

Har du flair for formidling, og kan du skrive tekster, der lever? Interesserer du dig for PR eller PA – eller ligefrem begge dele – og vil du være med til at skabe resultater for vores kunder i krydsfeltet mellem politik og kommunikation? Så kom med på holdet, når Holm Kommunikation fra august 2024 søger PR og PA-praktikanter. Deadline for ansøgninger er 1. maj.

Vi er et ambitiøst og ungt team med daglig gang midt på Nørrebro, hvor dyder som ordentlighed og grundighed vægtes højt. Hos Holm værdsætter vi et rart arbejdsmiljø, hvor vi alle har det godt med hinanden, og hvor alle bidrager til fællesskabet.

Vi vægter en stærk holdindsats på tværs af bureauet, og vores rådgivning og resultater kan kun lykkes med hjælp fra vores dygtige studenter og praktikanter.

Holm Komet

Holm Komet er vores talentforløb for ambitiøse studerende, der som led i deres studieforløb ønsker at få værdifuld erfaring i praksis ved siden af studiet. Hvad du præcist læser inden for kommunikation eller politik på din bachelor eller kandidatuddannelse er ikke afgørende – det afgørende er, at du har lyst til at prøve kræfter med en bred vifte af kommunikationsopgaver på tværs af kunder, brancher og kanaler og på tværs af disciplinerne PR, strategisk kommunikation og public affairs. 

Som praktikant hos Holm Kommunikation får du mulighed for at komme med ind i maskinrummet fra dag 1. Du får værdifuld erfaring og ansvar, når du i tæt samarbejde med vores konsulenter og rådgivere er med til at skabe resultater for vores kunder. Holm Komet vil under forløbet byde på en række faglige oplæg og indspark, løbende check-ins og udviklingssamtaler samt givende opgaver og ansvar i det omfang man ønsker og evner. 

Som PR-praktikant hos Holm ser vi gerne, at du…

  • har lyst til at prøve kræfter med strategisk kommunikation 
  • har et skarpt analytisk blik og er god til at skrive tekster 
  • er nysgerrig efter at kaste dig ud i at skrive pressemeddelelser, kronikker, debatindlæg, researche og assistere vores konsulenter og rådgivere med projektledelse
  • har mod på at blive kastet ud i en lang række forskellige opgaver og trives godt med korte deadlines.

Som PA-praktikant hos Holm ser vi gerne, at du…

  • har indsigt i og en levende interesse for den politiske beslutningsproces og for samfundsforhold generelt
  • er en dygtig researcher, der er analytisk stærk, har politisk tæft og er struktureret i dit arbejde 
  • har flair og interesse for kommunikation samt en skarp pen
  • har mod på at blive kastet ud i krydsfeltet mellem politik og kommunikation og bl.a. hjælpe med opgaver som overvågning af det parlamentariske arbejde, research og udarbejdelse af notater, analyser og politiske brief, debatindlæg, pressemeddelelser og meget andet.


Selvom vi sætter barren højt, er du altid i trygge hænder. Du vil blive udfordret, men aldrig overladt til dig selv. Det vigtigste for os er, at du har lyst til at lære – og at du tør udfordre os og måden, Holm som bureau arbejder på. Med Holm Komet garanterer vi til gengæld et praktikforløb med højt til loftet, tårnhøje ambitioner på dine og vores vegne og masser af godt humør på kontoret.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen uanset køn, alder, etnicitet, seksuel orientering, handicap eller religion.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Det med småt
Send din ansøgning og CV til job@holm.dk. Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Vi lukker for ansøgninger den 1. maj 2024. 
Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores konsulent og tidligere praktikant Sofie på sr@holm.dk eller på +45 28 25 54 00.
Praktikperioden er fuldtid med start i august 2024, og vi er selvfølgelig fleksible i eksamensperioder. Praktikforløbet er lønnet.

No items found.

Vil du høre mere?

Cassandra Kjellberg Hemmingsen

Seniorrådgiver
ckh@holm.dk
+45 27 15 18 01
Pil til højre

Cassandra er seniorrådgiver hos Holm og har fem års erfaring som rådgiver. Hun hjælper vores kunder med PR, strategisk kommunikation og thought leader-positionering på tværs af kanaler og medier. Cassandra er cand.mag i dansk og kommunikation fra Københavns Universitet, har et skarpt korrekturøje og er ansvarlig for vores praktikanter og Holm Komet. Cassandra har tidligere arbejdet med PR og kommunikation hos Help PR og Carlsbergfondet.

Seneste opdatering

Læs flere nyheder