Holm Kommunikation

Kontakt
Kontakt

Hej, din browser er desværre uddateret

Vi kan se, at din browser ikke er opdateret i lang tid. Vi anbefaler, at du opdaterer den til Microsoft Edge eller downloader en ny herunder.
Virksomhed
Praktik

Praktikken i Holm har vækket min interesse for projektledelse

Som praktikant i Holm Kommunikation får man virkelig lov til at prøve sig selv af inden for de forskellige aspekter af projektledelse. Det er enormt fedt at få ansvar og drive sine egne små projekter. Praktikken i Holm har uden tvivl givet mig blod på tanden til at arbejde mere med projektledelse. 

Hos Holm består en normal arbejdsdag ofte af, at man arbejder med mange forskellige kunder, hvor nye opgaver kan opstå ud af det blå. Man skal derfor holde tungen lige i munden for at navigere i de forskellige arbejdsopgaver, der kommer til en i løbet af dagen. Til gengæld har jeg lært meget af at arbejde i et omskifteligt, dynamisk miljø som Holm. Et miljø, som jeg faktisk stortrives i. 

I min tid som praktikant har jeg berørt mange typer af arbejdsopgaver. Jeg har blandt andet arbejdet med influencermarketing for nogle af vores consumer-kunder, skrevet pressemeddelelser, haft journalistkontakt og undersøgt adskillige områder lige fra sportsverdenen til bilbranchen. Som praktikant i Holm får man en masse ny viden og bliver utrolig skarp til klassisk og kreativt PR-arbejde. 

Mulighed for at drive egne projekter 

Hos Holm lægges der stor vægt på, at man som student eller praktikant får lov til at tage en masse ansvar, hvis man vil. Jeg fik fx lov til sammen med en af de andre praktikanter at udforme et koncept fra start til slut for en af vores spændende kunder. Hele processen var supersjov; fra idé til konceptualisering - og naturligvis at få lov til at pitche for kunden, som var vilde med idéen. 

Holm tror på dig og dine evner, og derfor har man også stor mulighed for at starte sin egne projekter. Det er superlærerigt at få lov at komme ud på dybt vand og fx selv stå for kontakten til kunden, som naturligvis har høje forventninger til det arbejde, Holm leverer. Men man vokser med opgaven, og der er masser af kompetent sparring at hente fra konsulenterne, som altid har et godt råd at give ud af. 

Vinden kan stadig blæse alle veje

Selvom tiden i Holm har vist mig, at jeg finder projektledelse og konceptudvikling sjovt, så kan jeg stadig ligne et stort spørgsmålstegn, når folk spørger: “Så hvad vil du gerne lave, Nanna?”. Mit svar er stadig tvivlsomt, men jeg ved nu, at jeg får et enormt drive af at være en del af forskelligartede projekter i et sprælsk miljø. Det har min tid i Holm nemlig været med til at vise, hvor de gav lov os til at springe ud i nye projekter med begge ben. Det er en læring og personlig indsigt, som jeg sætter enormt meget pris på at have fået med i bagagen.

No items found.

Vil du høre mere?

Esben Berg Nielsen

Partner
ebn@holm.dk
+45 26 36 81 22
Pil til højre

Esben er seniorkonsulent med fokus på PR og sociale og digitale opgaver for vores it- og tech-kunder. Esben er cand.mag. i Kommunikation fra Københavns Universitet og har en bachelor i Dansk fra samme sted. Han er medlem af Center for Interaction Research and Communication Design på København Universitet og medejer af galleriet VESS på Vesterbro i København.

Seneste opdatering

Læs flere nyheder