Holm Kommunikation

Kontakt
Kontakt

Hej, din browser er desværre uddateret

Vi kan se, at din browser ikke er opdateret i lang tid. Vi anbefaler, at du opdaterer den til Microsoft Edge eller downloader en ny herunder.
Virksomhed
Praktikant

Fra grøn praktikant i bureaubranchen til projektassistent med faste kundeteams

Nysgerrighed, ambitiøsitet, og øvelse, øvelse og mere øvelse. Det har betydet udvikling og ansvar for Amalie Nygaard Wibrand og givet hende indsigt i, hvad hun ønsker for sin professionelle fremtid. Læs om hendes oplevelse og erfaring med at gå fra ny praktikant i bureaubranchen til at blive projektassistent med faste kundeteams - måske du kan gøre hende kunsten efter? 

Da jeg startede hos Holm Kommunikation som praktikant, kom jeg fra en studenterstilling i KMDs kommunikationsafdeling. Jeg var nysgerrig på at folde kommunikationsdisciplinen endnu mere ud, og jeg ønskede at lære så meget som muligt undervejs. Netop dette blev indfriet som praktikant hos Holm Kommunikation, hvor jeg lige fra første dag blev kastet ud i en lang række forskellige opgaver. 

Som en del af talentforløbet Holm Komet får du en stejl læringskurve i en travl, spændende og sjov atmosfære. Du bliver en ligeså stor og vigtig del af diverse kundeteams som de resterende fastansatte konsulenter, og dine meninger og ideer bliver set og hørt. 

I dag arbejder jeg som projektassistent på deltid ved siden af mit studie på CBS. Mine arbejdsopgaver som projektassistent er egentlig ikke så anderledes, fra da jeg var praktikant. De består af alt lige fra journalistkontakt, mediesøgning og research til at skrive debatindlæg, klummer, pressemeddelelser og pitche historier. Jeg indgår i faste kundeteams, hvor jeg i samarbejde med konsulenterne ugentligt løser diverse opgaver samt har mulighed for at sparre og suge til mig undervejs. 

Et ungt, sjovt og ambitiøst miljø

Hos Holm er vi et ungt og ambitiøst team, som er vildt gode til at hygge sig med hinanden. Om det er til fredagsbaren, eller når man mødes ved kaffemaskinen, så har alle det godt med hinanden, og med en flad struktur føles det hele som én stor familie.  

Mentaliteten på bureauet er, at jo mere nysgerrig du selv er på at lære og på at få opgaver, jo dygtigere bliver du - og jo dygtigere, du bliver, jo mere ansvar får du. Så hvis man er typen, der elsker ansvar, mange bolde i luften og masser af spændende opgaver, så er Holm Kommunikation det helt rigtige sted. Det er en meget motiverende måde at arbejde og udvikle sig på. 

Sammenholdet med de andre studenter og praktikanter er enormt stærkt og et af de bedste, jeg har oplevet ud af de steder, jeg har været ansat. Vi har det sjovt med hinanden, og vi er gode til at sparre indbyrdes og gøre hinanden dygtigere. 

Spændt på fremtiden 

Inden jeg startede hos Holm troede jeg, at jeg befandt mig bedst in house i en kommunikationsafdeling i en stor virksomhed, men jeg har fundet ud af, at bureaubranchen er meget mere mig. Og det er vel reelt set det, en praktik eller studenterstilling skal føre med sig; indsigt i, hvilken retning man ønsker for fremtiden.

Jeg startede som praktikant. Nu er jeg projektassistent med halvandet år tilbage af min kandidat på CBS, og hvem ved, hvad fremtiden bringer? Sikkert er det i hvert fald, at jeg er lykkelig for, at jeg takkede ja til at prøve mig selv af i bureaubranchen.


No items found.

Vil du høre mere om at være praktikant?

Esben Berg Nielsen

Partner
ebn@holm.dk
+45 26 36 81 22
Pil til højre

Esben er seniorkonsulent med fokus på PR og sociale og digitale opgaver for vores it- og tech-kunder. Esben er cand.mag. i Kommunikation fra Københavns Universitet og har en bachelor i Dansk fra samme sted. Han er medlem af Center for Interaction Research and Communication Design på København Universitet og medejer af galleriet VESS på Vesterbro i København.

Seneste opdatering

Læs flere nyheder