Holm Kommunikation

Kontakt
Kontakt

Hej, din browser er desværre uddateret

Vi kan se, at din browser ikke er opdateret i lang tid. Vi anbefaler, at du opdaterer den til Microsoft Edge eller downloader en ny herunder.
Om os
lær bureauet at kende

Vi rådgiver virksomheder
i en

digital

verden

om HOLM kommunikation

Et af Danmarks førende
kommunikationsbureauer

Holm Kommunikation har siden 1998 hjulpet danske og internationale virksomheder og offentlige myndigheder med kommunikation og public affairs, og i dag er vi et af Danmarks førende kommunikationsbureauer.

Vi hjælper og rådgiver vores kunder om strategisk kommunikation, der skaber synlighed, indflydelse og målbar effekt. Vores udgangspunkt er faglig indsigt, forretningsforståelse, kreativitet og respekten for, at det er resultaterne, der tæller.

Vi har erfaring inden for en lang række PR-discipliner, og som prisvindende full service-bureau med ca. 20 medarbejdere har vi kompetencerne til at løse alle slags opgaver. Det gælder både positionering på bæredygtighed, positiv presseomtale, adfærdsregulerende kampagner, politiske beslutningsprocesser, digitale strategier eller en ny virksomhedsfortælling.

Vi er dagligt i dialog med journalister, influencers, politikere samt private og offentlige virksomheder. Vores store netværk giver os et indgående kendskab til forskellige brancher og stofområder - og dermed de bedste forudsætninger for at udvikle og eksekvere den mest optimale strategi og løsning.

I en digital verden, hvor flere stiller krav til troværdighed er virksomheder nødt til at kommunikere anderledes end i går. Det vigtigste er, at kommunikationen har den ønskede effekt. Hvordan? Det finder vi ud af sammen.

01
Om os

Vi skaber vedvarende samarbejde

Vi samarbejder og har en tæt dialog med medier og influencers samt et stort omfattende netværk bestående af journalister og eksterne samarbejdspartnere, der giver os et indgående kendskab til at skabe og udvikle den mest optimale strategi og løsning til vores kunder.

Pil til højre
Se tidligere cases
Se tidligere cases
02
faglighed

For os er faglig indsigt et udgangspunkt

Vores udgangspunkt er faglig indsigt, forretningsforståelse, kreativitet og respekten for, at det er resultaterne, der tæller. Ydermere har vi i en lang årrække udviklet kompetencerne og fået indsigt i flere brancher, der højner vores faglige indsigt.

Pil til højre
Se kompetencer
Se kompetencer

Hvordan kan vi
hjælpe dig?

Pil til højre
Kontakt
Kontakt