Holm Kommunikation

Kontakt
Kontakt
kompetencer
full service

Strategisk

kommunikation,

der kommer ud over rampen

kompetencer

Her kan du læse om alt det, vi er bedst til.

Public relations

Kampagner

Digitalt

Public affairs

Krisehåndtering

Influencer management

Folkemødet

01

Public relations

De danske medier bliver hver dag bombarderet med pressemeddelelser om nye produkter og banebrydende samarbejder. Men hvis man som virksomhed eller organisation skal trænge igennem med de gode historier, kræver det indgående kendskab til medierne og journalisternes arbejdsprocesser.

Vi rådgiver om alt inden for PR og strategisk kommunikation. Vi fungerer som dansk og nordisk pressekontor for mange af vores kunder, og hjælper hver dag med at finde de relevante historier, skærpe budskaberne, afholde events og lægge strategien, der giver øget synlighed.

02

Kampagner

Vi udvikler, gennemfører og evaluerer kampagner på vegne af offentlige og private virksomheder. Og vi gør en dyd ud af at udvikle stærke og kreative koncepter, der giver liv til kampagnen, og som får den ud til målgruppen.

Nogle gange er behovet en ren digital kampagne, andre gange skal den foldes mere bredt ud med events, annonceringer og PR-historier. Det vigtigste er, at vi opnår den ønskede effekt - uanset om det er ændring i adfærd, bedre oplysning eller øget salg.

03

Influencers

Vi har et stort netværk blandt influencers inden for forskellige brancher, herunder især gaming, tech og livsstil. Både store og små. Vi fortæller historier på en ny og kreativ måde og udvikler koncepter og indhold - også til målgrupper, der aldrig åbner en avis.

04

Digital

Vi rådgiver og hjælper vores kunder med at lægge en digital strategi, der understøtter deres forretningsmål. Vi står også for community management på de sociale medier og producerer kreativt indhold, der skaber engagement på tværs af platforme. Vi samarbejder med nogle af de førende digitale bureauer, og med deres tekniske ekspertise skaber vi de løsninger, der giver den bedste effekt.

05

Public affairs

Hos os er indflydelse et nøgleord. Vi hjælper vores kunder med at forstå og påvirke de rammevilkår og den lovgivning, der har indflydelse på deres forretning. Vi aktiverer vores eget netværk og taler åbent og ærligt med mange forskellige interessenter. Desuden forstår vi samspillet mellem medier og politik og de muligheder og begrænsninger, der følger med.

Vi overvåger den daglige politiske udvikling og går altid analytisk til værks. Og så hjælper vi virksomheder og organisationer med at etablere og pleje kontakten til politikere og embedsfolk - og med at omsætte ideer og budskaber til konkrete politiske tiltag. Vi arbejder åbent og uden skjulte dagsordener. På den måde varetager vi vores kunders interesser bedst muligt.

06

Krisehåndtering

Vi har mange års erfaring i at beskytte vores kunders omdømme. I en digital verden er alle virksomheder kun et enkelt tweet fra en shitstorm på de sociale medier eller i medierne, og derfor gælder det om at være godt forberedt.

Vi klæder både små og store virksomheder på til, hvis krisen rammer. Det gør vi bl.a. med medie- og budskabstræning og udvikling af taktiske kriseplaner. Og hvis krisen opstår, hjælper vi med at navigere, skabe overblik og få kommunikeret de rigtige budskaber på rette tidspunkt.

07

Folkemødet

Folkemødet er en fantastisk demokratisk begivenhed. Men kampen om taletid er hård, og det kræver den helt rigtige idé eller vinkel, hvis man vil have opmærksomhed.

Vi hjælper med at udvikle en effektiv løsning, der får budskaberne til at trænge igennem larmen. I 2017 lancerede vi fx netværksappen Mingla, der gav alle folkemødegæster mulighed for at netværke digitalt. Appen blev en stor succes og blev et samtaleemne i relevante medier og på Twitter.

Photo of two employees at Holm discussing

Hej, din browser er desværre uddateret

Vi kan se, at din browser ikke er opdateret i lang tid. Vi anbefaler, at du opdaterer den til Microsoft Edge eller downloader en ny herunder.

Hvordan kan vi
hjælpe dig?

Kontakt
Kontakt