Holm logo

Holm Kommunikation

Kontakt
Kontakt

Hej, din browser er desværre uddateret

Vi kan se, at din browser ikke er opdateret i lang tid. Vi anbefaler, at du opdaterer den til Microsoft Edge eller downloader en ny herunder.
medarbejdere
MØD holdet bag

Team Holm

team holm

Hos os møder du både erfarne rådgivere og unge kreative. Og omvendt.

Morten Holm

Adm. direktør & partner
mh@holm.dk
+45 40 79 23 33
Pil til højre

Morten er adm. direktør hos Holm Kommunikation, som han stiftede i 1998. I dag rådgiver han en række af vores kunder indenfor bl.a. it og den finansielle sektor om primært strategisk kommunikation og public affairs. Morten er uddannet cand.merc. fra Copenhagen Business School. Han har en politisk baggrund med tillidsposter og folketingskandidatur i Det Konservative Folkeparti. Han er i dag medlem af CEPOS’ Centerråd og har været bestyrelsesmedlem i en række private virksomheder og organisationer bl.a. Danske Sundhedshuse ApS, Reto-Moto ApS og United World Colleges.

Christian Top Marchant

Partner
ctm@holm.dk
+45 29 43 12 38
Pil til højre

Christian er ansvarlig for vores it-kunder som han rådgiver om strategisk kommunikation, PR og krisekommunikation. Christian er cand.mag. i Medievidenskab fra Københavns Universitet og har som del af sin uddannelse læst Media Studies og International Relations på University of Westminster i London. Han har tidligere arbejdet med PR-rådgivning af it-virksomheder som hhv. praktikant og studentermedhjælper hos Text100 og Burson-Marsteller.

Esben Berg Nielsen

Seniorkonsulent
ebn@holm.dk
+45 26 36 81 22
Pil til højre

Esben er seniorkonsulent med fokus på PR og sociale og digitale opgaver for vores it- og tech-kunder. Esben er cand.mag. i Kommunikation fra Københavns Universitet og har en bachelor i Dansk fra samme sted. Han er medlem af Center for Interaction Research and Communication Design på København Universitet og medejer af galleriet VESS på Vesterbro i København.

Ditte Bøgeskov Andersson

Konsulent
dba@holm.dk
+45 23 95 40 88
Pil til højre

Ditte er konsulent og hjælper primært vores consumer- og techkunder med PR og brandpositionering. Ditte har læst kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har desuden en bachelor i folkesundhedsvidenskab fra Aarhus Universitet. Tidligere har hun arbejdet med presse og forbrugerkommunikation hos hhv. Help PR og Geelmuyden Kiese.

Amalie Nygaard Wibrand

Projektkoordinator
anw@holm.dk
+45 60 65 13 12
Pil til højre

Amalie er projektkoordinator og assisterer vores konsulentteam med bl.a. PR, tekstarbejde og projektledelse. Hun har tidligere været ansat i KMD, hvor hun sad med virksomhedens eksterne kommunikation på sociale medier. Amalie har en bachelor i erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation fra CBS og læser pt. Cand.merc.(kom) på CBS, som hun afslutter i 2023.

Mie Bagger Christensen

Kreativ konsulent
mbc@holm.dk
+45 25 53 73 33
Pil til højre

Mie er kreativ konsulent og hjælper vores kunder med udvikling af kreative koncepter og grafisk eksekvering på tværs af bevægelige og statiske medier. Mie har en professionsbachelor i Grafisk Kommunikation fra Skolen for Visuel Kommunikation, og hun har tidligere arbejdet hos reklamebureauet WeThink.

Thorstein Theilgaard

Public affairs chef
tt@holm.dk
+45 21 24 11 91
Pil til højre

Thorstein er public affairs chef i Holm Kommunikation og rådgiver vores kunder om, hvordan de kan få lydhørhed hos politikere og indflydelse på den politiske proces. Thorstein har en fortid som medlem af Folketinget for SF og har senest været generalsekretær i Bedre Psykiatri. Han har derfor et indgående kendskab til den politiske proces og et stort tværpolitisk netværk på bl.a. Christiansborg. Thorstein har en stor indsigt i hele sundhedsområdet; ligesom han generelt er opdateret på de fleste samfundsdebatter. Han er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet.

Michala Højtved

Art director og projektleder
mih@holm.dk
+45 29 92 62 26
Pil til højre

Michala arbejder med art direction og projektledelse, hvor hun er med til at udvikle kreative og strategiske koncepter, som hun også leder succesfuldt i mål. Michala har en bachelor i visuel kommunikation med en overbygning inden for projektledelse, samt en diplomuddannelse med speciale i bureau. Hun har tidligere arbejdet på bureauerne Dentsu Aegis Network, Reputation og Trade.

Nanna Baad

Projektkoordinator
nb@holm.dk
+45 31 63 10 96
Pil til højre

Nanna er projektkoordinator og assisterer vores konsulentteam med tekstarbejde, PR og research. Nanna har tidligere været ansat i Børne- og Undervisningsministeriet, hvor hun har arbejdet med brugeroplevelser og ministeriets interne- og eksterne kommunikation. Nanna har en bachelor i Kommunikation og IT fra Københavns Universitet og læser en kandidat i Digital Innovation and Management på IT Universitet.

Fiona Hansine Skovgaard Voigt

Office manager & eventkoordinator
reception@holm.dk
+45 33 93 23 33
Pil til højre

Fiona er receptionist og tager godt imod alle, der besøger os på Ryesgade. Til daglig løser hun et hav af praktiske opgaver – både ifm. møder og arrangementer og ikke mindst over telefonen.

Cassandra Kjellberg Hemmingsen

Konsulent
ckh@holm.dk
+45 27 15 18 01
Pil til højre

Cassandra er konsulent og hjælper primært vores consumer- og tech-kunder med PR og thought leader positionering på tværs af kanaler. Cassandra er cand.mag i dansk og kommunikation fra Københavns Universitet, og tidligere har hun arbejdet med corporate PR og influencer marketing hos Help PR.

Trine Duemose Kjær Simonsen

Konsulent
ts@holm.dk
+45 93 88 24 22
Pil til højre

Trine Duemose Kjær Simonsen har været ansat som journalist på Dagbladet Børsen, Danmarks Radio og Aller Media, og hun tiltræder stillingen som konsulent hos Holm Kommunikation. Trine er uddannet fra Danmarks Medie – og Journalisthøjskole og har mere end 9 års erfaring som journalist, hvor hun har arbejdet med både avis, magasiner, radio og TV. Hun kommer med et indgående kendskab til modtagersiden, herunder stor erfaring i hvordan medierne fungerer, og ikke mindst hvordan redaktionerne vurderer og prioriterer potentielle historier og vinkler.

Philip Rosenholm

Projektkoordinator
pr@holm.dk
+45 61 62 00 22
Pil til højre

Philip er projektkoordinator i Public Affairs-teamet og assisterer vores PA-kunder med research, medieovervågning og politisk overblik. Han kommer fra en stilling som personlig assistent hos Radikale Venstre og har ligeledes mange år bag sig i ungdomspolitik. Philip læser en bachelor i Politik og Forvaltning og Journalistik på RUC.

Sofie Rotne

Projektassistent
sr@holm.dk
+45 28 25 54 00
Pil til højre

Sofie er praktikant og assisterer vores konsulentteam med både PR, tekstarbejde og research. Sofie har tidligere erfaring med tekstarbejde og SoMe fra hendes arbejde i Metroselskabets kommunikationsafdeling. I sommeren 2023 afslutter Sofie hendes kandidat i Kommunikation og Dansk.

Amanda Grøntved-Grube

Projektleder
agg@holm.dk
+45 60 78 20 26
Pil til højre

Amanda er projektleder med særligt fokus på at rådgive consumer- og techkunder i PR og interessevaretagelse. Hun har en kandidatgrad i Strategisk Kommunikation og Digitale Medier fra Roskilde Universitet og har tidligere arbejdet med PR for små- og mellemstore danske og internationale virksomheder som Content Creator hos Mynewsdesk.

Christian Guldbrandt Steffensen

Public affairs konsulent
cgs@holm.dk
+45 28 45 86 89
Pil til højre

Christian er public affairs konsulent i Holm Kommunikation, og hjælper kunder med alt, hvad der ligger indenfor public affairs. Han har en fortid i Det Konservative Folkepartis politik-, presse- og kampagneafdeling. Efterfølgende arbejdede han i Rud Pedersen Public Affairs. Først i deres Business Regulation-afdeling, der ydede public affairs for en lang række hårdt regulerede virksomheder i mange forskellige brancher. Efter en omstrukturering blev han en del af teamet for fødevare & landbrug, faglige forhold og FMCG. Han har en kandidat i Politisk Kommunikation og Ledelse fra Copenhagen Business School.

Uffe Charles Træup

Konceptudvikler
uct@holm.dk
+45 28 73 32 75
Pil til højre

Uffe har udviklet kommunikationskoncepter for en række nationale og internationale aktører - både kommercielle virksomheder, NGO’er og politiske partier. Vurdering af medievalg, research om indsigter og forenkling af komplekse budskaber er en essentiel del af hans kompetencer.

Celine Kragh

Projektassistent
ck@holm.dk
+45 22 11 86 30
Pil til højre

Celine er praktikant og assisterer vores konsulentteam med både PR, tekstarbejde og research. Hun kommer fra en stilling som forskningsassistent hos Nationalt center for forskning i udsathed blandt børn og unge, hvor hun har været medforfatter på videnskabelige artikler. Celine har en bachelor i Dansk og Socialvidenskab fra Roskilde Universitet og læser pt. kandidaten i Socialvidenskab som hun afslutter i 2024.

Michelle Wilhardt

Projekt assistent
Mew@holm.dk
+45 21 44 42 24
Pil til højre

Michelle er projektassistent og assisterer vores konsulentteam med bl.a. PR, tekstarbejde, research, influencers og projektledelse. Hun har været ansat hos Holm i to måneder og har erfaring med kunder som OnePlus, Sennheiser, Just Eat og Spier Wine. Michelle er pt. i gang med sin bachelor i erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation på CBS, som hun afslutter i 2023.

Anna Victoria Mountford

Konsulent
avm@holm.dk
+45 28152781
Pil til højre

Anna er konsulent og rådgiver primært vores kunder om PR og strategisk kommunikation. Anna har en kandidat i Management of Creative Business Processes fra Copenhagen Business School og en bachelor fra Roskilde Universitet, hvor hun har læst Kommunikation og Performance Design. Tidligere har Anna arbejdet med PR, branding, filmproduktion, strategisk design og sociale medier hos bl.a. COPUS, Copenhagen Bombay, Dansk Design Center og Røde Kors.

Holm employee shares a post-it note
The office of Holm Kommunikation
The building entrance for Holm

Hvordan kan vi
hjælpe dig?

Pil til højre
Kontakt
Kontakt