Holm Kommunikation

Kontakt
Kontakt

Hej, din browser er desværre uddateret

Vi kan se, at din browser ikke er opdateret i lang tid. Vi anbefaler, at du opdaterer den til Microsoft Edge eller downloader en ny herunder.
medarbejdere
MØD holdet bag

Team Holm

team holm

Hos os møder du både erfarne rådgivere og unge kreative. Og omvendt.

Morten Holm

Adm. direktør & partner
mh@holm.dk
+45 40 79 23 33
Pil til højre

Morten er partner i Holm Kommunikation, som han stiftede i 1998. I dag rådgiver han en række af vores kunder inden for krisekommunikation, strategisk kommunikation og public affairs. Morten er uddannet cand.merc. fra CBS. Han har en politisk baggrund med tillidsposter i Det Konservative Folkeparti og er i dag medlem af CEPOS’ Centerråd og bestyrelsen for FOF København, ligesom han er hon. konsul til Etiopien. Morten har desuden været bestyrelsesmedlem i en række private virksomheder og organisationer, herunder Danske Sundhedshuse ApS, Reto-Moto ApS og United World Colleges.

Christian Top Marchant

Partner
ctm@holm.dk
+45 29 43 12 38
Pil til højre

Christian er ansvarlig for bureauets it-kunder, som han rådgiver om strategisk kommunikation, PR og krisekommunikation. Christian er cand.mag. i medievidenskab fra Københavns Universitet og har som en del af sin uddannelse læst Media Studies og International Relations på University of Westminster i London. Han har tidligere arbejdet med PR-rådgivning af it-virksomheder som hhv. praktikant og studentermedhjælper hos Text100 og Burson-Marsteller.

Esben Berg Nielsen

Partner
ebn@holm.dk
+45 26 36 81 22
Pil til højre

Esben er seniorkonsulent med fokus på PR og sociale og digitale opgaver for vores it- og tech-kunder. Esben er cand.mag. i Kommunikation fra Københavns Universitet og har en bachelor i Dansk fra samme sted. Han er medlem af Center for Interaction Research and Communication Design på København Universitet og medejer af galleriet VESS på Vesterbro i København.

Mie Bagger Christensen

Kreativ konsulent
mbc@holm.dk
+45 25 53 73 33
Pil til højre

Mie er kreativ konsulent og hjælper vores kunder med udvikling af kreative koncepter og grafisk eksekvering på tværs af bevægelige og statiske medier. Mie har en professionsbachelor i grafisk kommunikation fra Skolen for Visuel Kommunikation og har tidligere arbejdet hos reklamebureauet WeThink.

Thorstein Theilgaard

Public affairs direktør
tt@holm.dk
+45 21 24 11 91
Pil til højre

Thorstein er public affairs direktør i Holm Kommunikation og rådgiver vores kunder om, hvordan de kan få lydhørhed hos politikere og indflydelse på den politiske proces. Thorstein har en fortid som medlem af Folketinget for SF og har senest været generalsekretær i Bedre Psykiatri. Han har derfor et indgående kendskab til den politiske proces og et stort tværpolitisk netværk på bl.a. Christiansborg. Thorstein har en stor indsigt i hele sundhedsområdet; ligesom han generelt er opdateret på de fleste samfundsdebatter. Han er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet.

Fiona Hansine Skovgaard Voigt

Office manager & eventkoordinator
fv@holm.dk
+45 33 93 23 33
Pil til højre

Fiona er office manager og eventkoordinator og tager godt imod alle, der besøger os på Ryesgade. Til daglig løser hun et hav af praktiske opgaver – både ifm. møder og arrangementer. Fiona er også ansvarlig for alle in-house events og er behjælpelig med alle kundeevents.

Cassandra Kjellberg Hemmingsen

Seniorrådgiver
ckh@holm.dk
+45 27 15 18 01
Pil til højre

Cassandra er seniorrådgiver hos Holm og har fem års erfaring som rådgiver. Hun hjælper vores kunder med PR, strategisk kommunikation og thought leader-positionering på tværs af kanaler og medier. Cassandra er cand.mag i dansk og kommunikation fra Københavns Universitet, har et skarpt korrekturøje og er ansvarlig for vores praktikanter og Holm Komet. Cassandra har tidligere arbejdet med PR og kommunikation hos Help PR og Carlsbergfondet.

Trine Duemose Kjær Simonsen

Rådgiver
ts@holm.dk
+45 93 88 24 22
Pil til højre

Trine rådgiver vores kunder om PR, strategisk kommunikation, PA, medietræning og krisekommunikation. Hun har været ansat som journalist på Dagbladet Børsen, Danmarks Radio og Aller Media. Trine er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har mere end ni års erfaring som journalist, hvor hun har arbejdet med både aviser, magasiner, radio og TV, og har derfor et indgående kendskab til modtagersiden.

Sofie Rotne

Konsulent
sr@holm.dk
+45 28 25 54 00
Pil til højre

Sofie er konsulent hos Holm og hjælper både danske og internationale kunder med PR og strategisk kommunikation på tværs af kanaler, herunder rådgivning, strategiplanlægning og krisekommunikation. Sofie er uddannet cand.comm i kommunikation og dansk fra Roskilde Universitet og har tidligere arbejdet med kommunikation hos Metroselskabet og Trendsales.

Amanda Grøntved-Grube

Konsulent
agg@holm.dk
+45 60 78 20 26
Pil til højre

Amanda er konsulent med særligt fokus på at rådgive consumer- og techkunder om PR, interessevaretagelse, strategi og eventplanlægning. Hun er cand.comm i strategisk kommunikation og digitale medier fra Roskilde Universitet og har tidligere arbejdet med PR for små- og mellemstore danske og internationale virksomheder som Content Creator hos Mynewsdesk.

Christian Guldbrandt Steffensen

Public affairs rådgiver
cgs@holm.dk
+45 28 45 86 89
Pil til højre

Christian er rådgiver i Holms public affairs-team, hvor han rådgiver kunder ift. at påvirke politiske beslutningstagere og skabe større politisk opbakning. Christian har tidligere arbejdet i Det Konservative Folkeparti og hos Rud Pedersen Public Affairs, hvilket har givet ham et solidt fundament for at navigere i det politiske landskab. Christian har en kandidat i politisk kommunikation og ledelse fra Copenhagen Business School.

Michelle Wilhardt

Juniorkonsulent
mew@holm.dk
+45 21 44 42 24
Pil til højre

Michelle er juniorkonsulent og assisterer vores rådgiverteam med bl.a. PR, tekstarbejde, research, influencersamarbejder og projektledelse for særligt Holms consumer-og livsstilskunder. Michelle er pt. i gang med en bachelor i erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation på Copenhagen Business School.

Anna Victoria Mountford

Rådgiver
avm@holm.dk
+45 28 15 27 81
Pil til højre

Anna er rådgiver og hjælper primært vores kunder med PR og strategisk kommunikation. Anna har en bachelor i kommunikation og performance design fra Roskilde Universitet og en kandidat i Management of Creative Business Processes fra Copenhagen Business School. Tidligere har Anna arbejdet med PR, branding, filmproduktion, strategisk design og sociale medier hos bl.a. COPUS, Copenhagen Bombay, Dansk Design Center og Røde Kors.

Thit Væver

Juniorkonsulent
tv@holm.dk
+ 45 60 24 28 59
Pil til højre

Thit er projektassistent og assisterer rådgiverteamet med en bred vifte af PR-opgaver. Thit er i øjeblikket i gang med sin kandidat inden for Interkulturelle Markedsstudier på CBS og kommer med erfaring inden for intern kommunikation fra medicinalbranchen hos Coloplast og ekstern kommunikation i Udenrigsministeriet, hvor hun var på den Danske Ambassade i Paris.

Gustav Matthäi Halkjær

Projektassistent
gh@holm.dk
+45 23 88 73 21
Pil til højre

Gustav er projektassistent og støtter rådgiverteamet inden for Public Affairs. Han er i gang med sit sidste semester af sin bacheloruddannelse i international business and politics på Copenhagen Business School. Gustav har erfaring som researcher i lobbyisme og demokrati fra forskningsprojekter på CBS. Tidligere har han været engageret i Danmarks Socialdemokratiske Ungdom og har arbejdet med politik internt i Forsvaret som landstalsmand hos Trænregimentet i Aalborg.

Mads Ensted Dietz

Projektassistent
md@holm.dk
+ 45 42 44 35 80
Pil til højre

Mads er projektassistent og skal assistere rådgiverteamet inden for PR i håndteringen af en bred vifte af opgaver. Mads er pt. ved at færdiggøre sin bachelor i erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation på Copenhagen Business School, hvor han de sidste tre år har tillært sig faglig viden inden for pressehåndtering, strategisk kommunikation og branding. Mads har senest studeret sit femte semester på IE University i Madrid, hvor han primært beskæftigede sig med de kreative aspekter af ekstern kommunikation.

Frederikke Wagner

Projektassistent
fw@holm.dk
+45 41 66 24 11
Pil til højre

Frederikke er projektassistent og skal primært assistere PR-teamet. Frederikke er i gang med sit 3. semester på kommunikationsuddannelsen på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Her har Frederikke tillært sig viden inden for strategisk kommunikation, udarbejdelse af pressemeddelelser, branding og konceptudvikling.

Holm employee shares a post-it note
The office of Holm Kommunikation
The building entrance for Holm

Hvordan kan vi
hjælpe dig?

Pil til højre
Kontakt
Kontakt