Holm logo

Holm Kommunikation

Kontakt
Kontakt

Hej, din browser er desværre uddateret

Vi kan se, at din browser ikke er opdateret i lang tid. Vi anbefaler, at du opdaterer den til Microsoft Edge eller downloader en ny herunder.
medarbejdere
MØD holdet bag

Team Holm

team holm

Hos os møder du både erfarne rådgivere og unge kreative. Og omvendt.

Zara Liljekvist

CFO
zl@holm.dk
+45 33 93 23 33
Pil til højre

Zara er ansvarlig for vores regnskab og økonomi. Hun er uddannet revisor og har 15 års erfaring inden for revision – de seneste 7 år som økonomichef i konsulentbranchen hos Atcore.

Morten Holm

Adm. Direktør & Partner
mh@holm.dk
+45 40 79 23 33
Pil til højre

Morten er adm. direktør i Holm Kommunikation, som han stiftede i 1998. I dag rådgiver han en række af vores kunder inden for bl.a. it og den finansielle sektor om primært strategisk kommunikation og public affairs. Morten er uddannet cand.merc. fra Copenhagen Business School. Han har en politisk baggrund med tillidsposter og folketingskandidatur i Det Konservative Folkeparti. Han er i dag medlem af CEPOS’ Centerråd og har været bestyrelsesmedlem i en række private virksomheder og organisationer bl.a. Danske Sundhedshuse ApS, Reto-Moto ApS og United World Colleges.

Mads Keilberg Johansen

Digital chef
mkj@holm.dk
+45 24 60 88 85
Pil til højre

Mads er ansvarlig for vores digitale ydelser og rådgiver vores kunder om sociale medier, digital strategi og interessevaretagelse på tværs af brancher. Mads er uddannet cand.soc. i Politisk Kommunikation & Ledelse fra Copenhagen Business School. Han kommer senest fra en stilling som digital & politisk konsulent hos Geelmuyden Kiese og har tidligere arbejdet som social media-rådgiver for Ida Auken under folketingsvalget i 2015 og som konsulent hos PR-bureauet Effector. Han driver desuden bloggen KeilbergChristiansen.dk.

Christian Top Marchant

Partner
ctm@holm.dk
+45 29 43 12 38
Pil til højre

Christian er ansvarlig for vores it-kunder som han rådgiver om strategisk kommunikation, PR og krisekommunikation. Christian er cand.mag. i Medievidenskab fra Københavns Universitet og har som del af sin uddannelse læst Media Studies og International Relations på University of Westminster i London. Han har tidligere arbejdet med PR-rådgivning af it-virksomheder som hhv. praktikant og studentermedhjælper hos Text100 og Burson-Marsteller.

Esben Berg Nielsen

Seniorkonsulent
ebn@holm.dk
+45 26 36 81 22
Pil til højre

Esben er seniorkonsulent med fokus på PR og sociale og digitale opgaver for vores it- og tech-kunder. Esben er cand.mag. i Kommunikation fra Københavns Universitet og har en bachelor i Dansk fra samme sted. Han er medlem af Center for Interaction Research and Communication Design på København Universitet og medejer af galleriet VESS på Vesterbro i København.

Christian Skov Hansen

Konsulent
csh@holm.dk
+45 21 71 95 86
Pil til højre

Christian er konsulent med fokus på it- og consumer-kunder samt public affairs. Christian er uddannet cand.comm. fra Hawaii Pacific University og har en bachelor i spansk og marketing fra Syddansk Universitet. Han har tidligere arbejdet med PR og strategisk kommunikation som rådgiver hos Integral og Becker Communications, Inc., og han har desuden været praktikant hos Hawaii Republican Party.

Mette Skammeritz

Kreativ & Konceptudvikler
ms@holm.dk
+45 24 67 06 61
Pil til højre

Mette er kreativ konceptudvikler og hjælper vores kunder med at udvikle koncepter og kreativ kommunikation på diverse medieplatforme. Desuden bistår Mette med enhver form for grafisk arbejde. Mette har en bachelor i Visuel kommunikation herunder fokus på Kreativ kommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Hun har tidligere arbejdet hos Egmont, MediaCom og Brandhouse.

Mark Ellegaard

Konsulent
me@holm.dk
+45 31 23 75 69
Pil til højre

Mark er konsulent og hjælper vores livstils- og tech-kunder med opgaver inden for PR, digitale og sociale medier. Mark kommer senest fra en stilling som Press Officer for verdens bedste cykelhold Quick-Step Floors Cycling Team og har tidligere været ansat hos Holm Kommunikation som projektkoordinator. Han har en humanistisk bachelor med hovedfag i filosofi fra Roskilde Universitet, men slår også digitale rødder med en halv kandidat i digital design og kommunikation fra IT-Universitetet i København.

Christopher Trunk Black

Associeret partner
+45 53 62 14 44
Pil til højre

Christopher er cand.scient.pol.0 fra Københavns Universitet. Han har siden arbejdet med strategisk rådgivning og kommunikation i både danske og globale virksomheder som PwC, Europa-Parlamentet og GlaxoSmithKline. Derudover har han et indgående kendskab til hele det danske tech-startupmiljø, hvor han har specialiseret sig i FinTech-startups, og han er i dag officiel rådgiver for både Copenhagen FinTech Lab og Europas førende startup-incubator, Accelerace.

Ditte Bøgeskov Andersson

Konsulent
dba@holm.dk
+45 23 95 40 88
Pil til højre

Ditte er konsulent og hjælper primært vores consumer- og techkunder med PR og brandpositionering. Ditte har læst kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har desuden en bachelor i folkesundhedsvidenskab fra Aarhus Universitet. Tidligere har hun arbejdet med presse og forbrugerkommunikation hos hhv. Help PR og Geelmuyden Kiese.

Amalie Nygaard Wibrand

Praktikant
anw@holm.dk
+45 60 65 13 12
Pil til højre

Amalie er praktikant og assisterer vores konsulentteam med bl.a. korrekturlæsning, tekstarbejde og research. Hun har tidligere været ansat i KMD, hvor hun sad med virksomhedens eksterne kommunikation på sociale medier. Amalie afslutter sin bachelor i erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation på CBS til sommer, hvorefter hun påbegynder sin kandidat i kommunikation samme sted.

Anne Louise Kragh Rühe

Projektassistent
alk@holm.dk
+45 61 18 63 74
Pil til højre

Anne Louise er projektassistent og hjælper med politisk research- og analysearbejde med afsæt i vores indsatser på public affairs-området. I tillæg hertil bistår hun vores konsulenter i formulering af digital strategi, herunder sociale medier. Anne Louise har tidligere været community manager hos Berlingske Media og siden udarbejdet strategi for tilstedeværelsen på sociale medier hos B.T. Anne Louise har en bachelor i statskundskab fra Københavns Universitet.

Rikke Bødker Christensen

Konsulent
rb@holm.dk
+45 25 15 62 58
Pil til højre

Rikke arbejder som konsulent og hjælper vores kunder med en række PR- og kommunikationsrelaterede opgaver. Rikke er cand.ling.merc. i Virksomhedskommunikation fra Aarhus Universitet og har derudover en bachelor i International virksomhedskommunikation i engelsk. Hun har tidligere blandt andet arbejdet med PR og influencer-marketing med fokus på livsstil hos PR- og kommunikationsbureauet Amaze Communication.

Mie Bagger Christensen

Kreativ konsulent
mbc@holm.dk
+45 25 53 73 33
Pil til højre

Mie er kreativ konsulent og hjælper vores kunder med udvikling af kreative koncepter og grafisk eksekvering på tværs af bevægelige og statiske medier. Mie har en professionsbachelor i Grafisk Kommunikation fra Skolen for Visuel Kommunikation, og hun har tidligere arbejdet hos reklamebureauet WeThink.

Thorstein Theilgaard

Public affairs chef
tt@holm.dk
+45 21 24 11 91
Pil til højre

Thorstein er public affairs chef i Holm Kommunikation og rådgiver vores kunder om, hvordan de kan få lydhørhed hos politikere og indflydelse på den politiske proces. Thorstein har en fortid som medlem af Folketinget for SF og har senest været generalsekretær i Bedre Psykiatri. Han har derfor et indgående kendskab til den politiske proces og et stort tværpolitisk netværk på bl.a. Christiansborg. Thorstein har en stor indsigt i hele sundhedsområdet; ligesom han generelt er opdateret på de fleste samfundsdebatter. Han er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet.

Holm employee shares a post-it note
The office of Holm Kommunikation
The building entrance for Holm

Hvordan kan vi
hjælpe dig?

Pil til højre
Kontakt
Kontakt