Holm Kommunikation

Kontakt
Kontakt

Hej, din browser er desværre uddateret

Vi kan se, at din browser ikke er opdateret i lang tid. Vi anbefaler, at du opdaterer den til Microsoft Edge eller downloader en ny herunder.
medarbejdere
MØD holdet bag

Team Holm

team holm

Hos os møder du både erfarne rådgivere og unge kreative. Og omvendt.

Mathias Holm Pedersen

Managing partner
mhp@holm.dk
+45 22 93 77 30

Mathias er bureauets managing partner og rådgiver vores kunder om strategisk kommunikation, kampagner og digitale medier inden for primært tech, healthcare og livsstil. Mathias er uddannet cand.comm. fra Roskilde Universitet med speciale i politisk kommunikation, og har som del af sin uddannelse studeret på University of East London og været på Den Danske Ambassade i Washington DC. Han har været ansat i Holm siden 2011 og har ved siden af undervist i Politisk Journalistik på Statskundskab ved Københavns Universitet.

Zara Liljekvist

CFO
zl@holm.dk
+45 33 93 23 33

Zara er ansvarlig for vores regnskab og økonomi. Hun er uddannet revisor og har 15 års erfaring inden for revision – de seneste 7 år som økonomichef i konsulentbranchen hos Atcore.

Morten Holm

Adm. Direktør & Partner
mh@holm.dk
+45 40 79 23 33

Morten er adm. direktør i Holm Kommunikation, som han stiftede i 1998. I dag rådgiver han en række af vores kunder inden for bl.a. it og den finansielle sektor om primært strategisk kommunikation og public affairs. Morten er uddannet cand.merc. fra Copenhagen Business School. Han har en politisk baggrund med tillidsposter og folketingskandidatur i Det Konservative Folkeparti. Han er i dag medlem af CEPOS’ Centerråd og har været bestyrelsesmedlem i en række private virksomheder og organisationer bl.a. Danske Sundhedshuse ApS, Reto-Moto ApS og United World Colleges.

Mads Keilberg Johansen

Digital chef
mkj@holm.dk
+45 24 60 88 85

Mads er ansvarlig for vores digitale ydelser og rådgiver vores kunder om sociale medier, digital strategi og interessevaretagelse på tværs af brancher. Mads er uddannet cand.soc. i Politisk Kommunikation & Ledelse fra Copenhagen Business School. Han kommer senest fra en stilling som digital & politisk konsulent hos Geelmuyden Kiese og har tidligere arbejdet som social media-rådgiver for Ida Auken under folketingsvalget i 2015 og som konsulent hos PR-bureauet Effector. Han driver desuden bloggen KeilbergChristiansen.dk.

Christian Top Marchant

Partner
ctm@holm.dk
+45 29 43 12 38

Christian er ansvarlig for vores it-kunder som han rådgiver om strategisk kommunikation, PR og krisekommunikation. Christian er cand.mag. i Medievidenskab fra Københavns Universitet og har som del af sin uddannelse læst Media Studies og International Relations på University of Westminster i London. Han har tidligere arbejdet med PR-rådgivning af it-virksomheder som hhv. praktikant og studentermedhjælper hos Text100 og Burson-Marsteller.

Lotte Sievers

Konsulent
ls@holm.dk
+45 23 63 29 28

Lotte er konsulent og arbejder med PR og virksomhedskommunikation for en række af vores kunder. Lotte er cand.comm. fra Aalborg Universitet og har desuden en bachelor i Film- og medievidenskab fra Københavns Universitet. Tidligere har hun blandt andet arbejdet med presse og kommunikation i interesseorganisationen Lederne og ved kommunikationsbureauet Radius. Lotte er p.t. på barsel.

Esben Berg Nielsen

Seniorkonsulent
ebn@holm.dk
+45 26 36 81 22

Esben er seniorkonsulent med fokus på PR og sociale og digitale opgaver for vores it- og tech-kunder. Esben er cand.mag. i Kommunikation fra Københavns Universitet og har en bachelor i Dansk fra samme sted. Han er medlem af Center for Interaction Research and Communication Design på København Universitet og medejer af galleriet VESS på Vesterbro i København.

Christian Skov Hansen

Konsulent
csh@holm.dk
+45 21 71 95 86

Christian er konsulent med fokus på it- og consumer-kunder samt public affairs. Christian er uddannet cand.comm. fra Hawaii Pacific University og har en bachelor i spansk og marketing fra Syddansk Universitet. Han har tidligere arbejdet med PR og strategisk kommunikation som rådgiver hos Integral og Becker Communications, Inc., og han har desuden været praktikant hos Hawaii Republican Party.

Mette Skammeritz

Kreativ & Konceptudvikler
ms@holm.dk
+45 24 67 06 61

Mette er kreativ konceptudvikler og hjælper vores kunder med at udvikle koncepter og kreativ kommunikation på diverse medieplatforme. Desuden bistår Mette med enhver form for grafisk arbejde. Mette har en bachelor i Visuel kommunikation herunder fokus på Kreativ kommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Hun har tidligere arbejdet hos Egmont, MediaCom og Brandhouse.

Mark Ellegaard

Konsulent
me@holm.dk
+45 31 23 75 69

Mark er konsulent og hjælper vores livstils- og tech-kunder med opgaver inden for PR, digitale og sociale medier. Mark kommer senest fra en stilling som Press Officer for verdens bedste cykelhold Quick-Step Floors Cycling Team og har tidligere været ansat hos Holm Kommunikation som projektkoordinator. Han har en humanistisk bachelor med hovedfag i filosofi fra Roskilde Universitet, men slår også digitale rødder med en halv kandidat i digital design og kommunikation fra IT-Universitetet i København.

Christopher Trunk Black

Associeret partner
+45 53 62 14 44

Christopher er cand.scient.pol.0 fra Københavns Universitet. Han har siden arbejdet med strategisk rådgivning og kommunikation i både danske og globale virksomheder som PwC, Europa-Parlamentet og GlaxoSmithKline. Derudover har han et indgående kendskab til hele det danske tech-startupmiljø, hvor han har specialiseret sig i FinTech-startups, og han er i dag officiel rådgiver for både Copenhagen FinTech Lab og Europas førende startup-incubator, Accelerace.

Julie Bing Gregersen

Projektassistent
jbg@holm.dk

Julie er projektassistent og hjælper bl.a. med tekstarbejde, idéudvikling og research. Hun har tidligere arbejdet som tekstforfatter hos Svare/Andersen Bags og som Community Manager hos Berlingske Media. Julie læser statskundskab på Københavns Universitet.

Anders Thorsen

Projektassistent
at@holm.dk
+45 33 93 23 33

Anders er projektassistent og hjælper især vores it- og digitale kunder med pressekontakt og projektkoordinering. Anders har en bachelor i erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation fra CBS, hvor han nu er i gang med at tage sin kandidatgrad i samme.

Terese Christensen

Kontorassistent
ne@holm.dk
+45 33 93 23 33

Terese er kontorassistent og tager godt imod alle, der besøger os på Ryesgade. Til daglig løser hun et hav af praktiske opgaver – både ifm. møder og arrangementer og ikke mindst over telefonen. Terese er i gang med sin kontoruddannelse på Niels Brock.

Lotta Nymann-Lindegren

Rådgiver
lnl@holm.dk
+45 33 93 23 33

Lotta er public affairs-rådgiver med speciale i EU. Lotta bistår med alle EU-relaterede opgaver som EU-beslutningstagning, analyse, rådgivning, market access og public affairs. Lotta kommer senest fra en stilling som rådgiver hos Finlands Faste Repræsentation til EU, hvor hun var ansvarlig for spørgsmål vedrørende Brexit-forhandlingerne og EU’s institutioner. Hun har også arbejdet på statsministerens EU-sekretariat i Helsinki, i det finske Udenrigsministerium og på Finlands ambassader i Berlin og København.

Christian Brandt

Projektassistent
chb@holm.dk
+45 25 39 95 31

Christian er projektassistent og hjælper bl.a. med research, kontakt til journalister og produktion af tekst og digital content. Han har tidligere arbejdet med markedsføring, kommunikation og projektledelse i Just Eat i knap fem år. Christian har en bachelor i interkulturel markedskommunikation fra CBS og er i gang med en kandidat i erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation samme sted.

Dora Katrine Selsmark

Praktikant
dks@holm.dk

Dora er praktikant og assisterer vores konsulentteam. Hun hjælper bl.a. med tekstarbejde, medieovervågning og research og har tidligere været ansat i Landbrug & Fødevarers presseafdeling og i softwarevirksomheden Wolters Kluwer. Dora har en bachelor i kommunikation og digitale medier fra Aalborg Universitet og er i gang med sin kandidatuddannelse i kommunikation samme sted.

Ditte Bøgeskov Andersson

Konsulent
dba@holm.dk

Ditte er konsulent og hjælper primært vores consumer- og techkunder med PR og brandpositionering. Ditte har læst kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har desuden en bachelor i folkesundhedsvidenskab fra Aarhus Universitet. Tidligere har hun arbejdet med presse og forbrugerkommunikation hos hhv. Help PR og Geelmuyden Kiese.

Holm employee shares a post-it note
The office of Holm Kommunikation
The building entrance for Holm

Hvordan kan vi
hjælpe dig?

Kontakt
Kontakt