Holm Kommunikation

Kontakt
Kontakt

Hej, din browser er desværre uddateret

Vi kan se, at din browser ikke er opdateret i lang tid. Vi anbefaler, at du opdaterer den til Microsoft Edge eller downloader en ny herunder.
Virksomhed
Forfremmelser

Holm Kommunikation udvider ejerkredsen med ny partner

Holm Kommunikation henter ny partner fra egne rækker i form af seniorrådgiver Esben Berg Nielsen, der indtræder i ejerkredsen efter 10 år på bureauet. Samtidig udvides ledelsesgruppen med to nye direktører. 

Holm styrker sin ledelse med udnævnelsen af seniorrådgiver Esben Berg Nielsen som ny partner. I partnergruppen sidder også grundlægger Morten Holm og Christian Top Marchant. 

Esben er 35 år og har været ansat i Holm Kommunikation siden 2013. Han har især været medansvarlig for at vokse bureauets forretning inden for PR, strategisk kommunikationsrådgivning og krisekommunikation for både danske og internationale virksomheder. 

“Esben er en særdeles dygtig rådgiver og en god kollega, der de seneste år har spillet en central rolle i den daglige drift af bureauet. Vi er glade for, at han nu kommer endnu tættere på forretningen, hvor hans omhyggelighed og kritiske tilgang til det kommunikative håndværk vil holde os skarpe de kommende år,” siger Morten Holm, grundlægger og partner. 

Esben Berg har siden 2021 været del af bureauets ledelsesgruppe og vil i rollen som partner varetage en vigtig opgave i form af at styrke bureauets position i markedet. Esben vil fortsat fungere som rådgiver for udvalgte kunder, der særligt tæller større internationale virksomheder med behov for strategisk rådgivning i det danske marked. 

“Jeg er glad og stolt over at blive partner, hvilket også er en stor tillidserklæring. Jeg kender bureauet rigtig godt og ser frem til at komme endnu tættere på forretningen og fortsætte den strategiske udvikling af virksomheden, så vi også i fremtiden vil være et attraktivt bureau for kunder og medarbejdere,” siger Esben Berg Nielsen.

Udvidelse af ledelsesgruppen
Bureauet inviterer samtidig to medarbejdere ind i ledelsesgruppen. Den 1. september tiltræder Mette Nord, ny direktør med særligt ansvar for sundhed og bæredygtighed, og Thorstein Theilgaard, Public Affairs-direktør, i bureauets ledelsesgruppe. 

No items found.

Vil du høre mere?

Christian Top Marchant

Partner
ctm@holm.dk
+45 29 43 12 38
Pil til højre

Christian er ansvarlig for bureauets it-kunder, som han rådgiver om strategisk kommunikation, PR og krisekommunikation. Christian er cand.mag. i medievidenskab fra Københavns Universitet og har som en del af sin uddannelse læst Media Studies og International Relations på University of Westminster i London. Han har tidligere arbejdet med PR-rådgivning af it-virksomheder som hhv. praktikant og studentermedhjælper hos Text100 og Burson-Marsteller.

Seneste opdatering

Læs flere nyheder