Holm Kommunikation

Kontakt
Kontakt

Hej, din browser er desværre uddateret

Vi kan se, at din browser ikke er opdateret i lang tid. Vi anbefaler, at du opdaterer den til Microsoft Edge eller downloader en ny herunder.
Virksomhed
Jubilæum

Fra projektleder til partner: 10 år hos Holm Kommunikation

I 10 år har Holm Kommunikation haft glæde af Christian Top Marchant. Fra den spæde start som nyuddannet projektleder til nu at være partner og rådgiver for en lang række af bureauets kunder, der spænder fra offentlige styrelser til internationale virksomheder og industrier som IT, mobilitet og pharma.

Christians drivkraft og interesse for et væld af forskellige emner har stor betydning for hverdagen hos Holm Kommunikation - og vores kunder. Adspurgt om de største forandringer, han har oplevet, fremhæver han mediernes voksende hastighed og fragmentering. Det betyder, at virksomheder i stigende grad er nødt til at samarbejde på tværs af kommunikationsdiscipliner - og at de skal kunne reagere lynhurtigt, når der sker noget uventet.


“Man ser ofte historier om virksomheder, der siger en ting på deres egne platforme, mens der opstår modsatrettede fortællinger, der fx er drevet af utilfredse kunder. Det betyder, at virksomheder skal have et tæt og effektivt samspil på tværs af hele forretningen - fra salg og marketing til kommunikationsdirektøren, så der er sammenhæng mellem virksomhedens selvbillede og den måde, omverdenen opfatter dem på.”

Det er ofte kritiske forbrugere, der kan udfordre virksomhedernes egne fortællinger, og det kan koste på legitimitet og troværdighed:

“Slutbrugeren er oftest ligeglad med, om de møder en ekspedient, et SoMe-post eller en pressetekst. Hvis der ikke er konsistens i det, de møder, kan det undergrave virksomhedens troværdighed og position i markedet. Som rådgiver er det både sjovt og udfordrende at være med til at hjælpe vores kunder med at kommunikere klart og troværdigt - både til at fortælle de gode historier, og hvis de møder kritik.”

Grundlægger og partner Morten Holm fortæller om Christian “Jeg har mødt meget få mennesker med samme kundefokus som Christian. Han har en naturlig forståelse for kundernes hverdag og deres forretning, der gør, at han med præcision, masser af engagement og evnen til at udfordre de rigtige steder er i stand til dagligt at levere rådgivning af høj kvalitet til gavn for vores kunder.”

Stort tillykke med jubilæet, Christian 💙 Vi ser frem til de næste mange år med dig som Holmer!

No items found.

No items found.

Seneste opdatering

Læs flere nyheder