Holm Kommunikation

Kontakt
Kontakt

Hej, din browser er desværre uddateret

Vi kan se, at din browser ikke er opdateret i lang tid. Vi anbefaler, at du opdaterer den til Microsoft Edge eller downloader en ny herunder.
Virksomhed
Praktikant

Når uddannelse og praksis går op i en højere enhed

Det er de færreste studerende, der er helt sikre på, hvilken vej deres karriere skal tage. Vi bliver bombarderet med teorier og metoder på vores uddannelser, og noget fanger os sommetider mere end andet. Men det er først, når vi prøver os selv og vores kompetencer af i det virkelige erhvervsliv, at vi har mulighed for at finde vores retning.

Mit ophold i Holm gjorde mig i den grad klogere på, hvilken retning der var min, forklarer Emma, der er tidligere student hos Holm Kommunikation.

I mit daglige arbejde hos Holm, understøttede jeg konsulenterne med en masse forskellige opgaver - alt fra skrive og- analyseopgaver, pitching af historier til journalister til forberedelse af oplæg til kunder mm. Konsulenterne var super gode at sparre med, og man fik virkelig mulighed for at suge deres færdigheder til sig. 

Det har givet mig enormt meget at få lov at lære helt fra bunden, hvordan PR og strategisk kommunikation fungerer i den virkelige verden. Èn ting er, hvad vi som studerende lærer til daglig, og hvordan vi teoretisk kan forsvare noget til eksamen. Men en anden ting er, hvordan virkeligheden forholder sig uden for bøgerne. Den viden, jeg har tilegnet mig gennem min studietid, har først fået værdi, efter jeg blev ansat i Holm.

PR fra A-Z

Jeg har bl.a. lært hele PR-processen fra A-Z; få en nyhed fra en kunde, skrive og tilpasse pressemeddelelsen til de passende danske medier, pitche pressemeddelelsen til relevante journalister for til sidst at informere kunden om medieomtalen på historien. Det er en hands-on-proces, man ikke kan lære på skolebænken. 

En vigtig del af holdet 

I min tid hos Holm var min læringskurve konstant opadgående. Jeg er virkelig blevet udfordret fra dag ét, hvor jeg blev kastet ud i at koordinere et omfattende projekt. Set i bakspejlet er jeg super beæret over, at tilliden til mit arbejde var der fra start, og det er generelt også kendetegnende for Holm; man er en vigtig del af holdet, hvor vi løfter i flok.

Selvom man er ny i gamet, bliver man respekteret og set i øjenhøjde med konsulenterne, hvilket er en kæmpe motivationsfaktor. Jeg fik virkelig lov til selv at komme på banen med at  skrive pressemeddelelser, kontakte journalister og pitche historier, og ikke mindst selv have kontakt til kunder og sidde med til møder, workshops og præsentationer for kunderne. Holmer-studenterne får enormt meget ansvar, der bunder i den umiddelbare tillid, der er til vores arbejde og kompetencer.

Jeg kom til Holm med et stort ønske om at udforske mine kompetencer og udfordre mine forestillinger om mig selv - og jeg er i den grad blevet klogere på, hvad jeg vil. Hos Holm lærte jeg utrolig meget - både om PR-arbejdet i praksis og personligt om mig selv - og det har jeg taget med mig videre. 

En ny rejse

Holm var et sted, hvor jeg lærte uendeligt meget. Både fagligt, praktisk og personligt. Mit forløb hos Holm viste sig også at blive en vigtig trædesten for min efterfølgende rejse, og jeg bruger stadig de værktøjer, jeg fik med på vejen flittigt. 

I dag arbejder jeg for Emilie Lilja, hvor jeg fungerer som højre hånd og hjælper  på en masse spændende projekter. Den erfaring, jeg fik hos Holm bl.a. inden for influencer marketing, rustede mig til at prøve kræfter med en uforudsigelig og kreativ branche, og har været et vigtig springbræt for mig videre på min rejse. 

No items found.

Vil du høre mere?

No items found.

Seneste opdatering

Læs flere nyheder