Holm logo

Holm Kommunikation

Kontakt
Kontakt

Hej, din browser er desværre uddateret

Vi kan se, at din browser ikke er opdateret i lang tid. Vi anbefaler, at du opdaterer den til Microsoft Edge eller downloader en ny herunder.
Virksomhed
Nye ansigter

Nye ansigter: Amanda og Christian

Den første halvdel af 2022 har budt på en række nye kundesamarbejder - lige fra pharma til tech-platforme. Det betyder, at Holm Kommunikation har ansat to nye profiler til kontoret på Ryesgade i København.

Holm Kommunikation opruster med to nye profiler med fokus på hhv. Public Affairs og PR.  

Læs mere om vores to nye kollegaer nedenfor:

Christian Guldbrandt Steffensen, Public Affairs-konsulent

Christian skal styrke vores Public Affairs team og løse alle slags opgaver inden for det politiske område. Christian har en fortid i Det Konservative Folkepartis politik-, presse- og kampagneafdeling samt baggrund fra Rud Pedersen Public Affairs. Udover en naturlig tæft for politik har Christian også en kandidatgrad i Politisk Kommunikation og Ledelse fra Copenhagen Business School.

“Vi oplever en stigende efterspørgsel efter politisk rådgivning såvel som løsninger, der mixer politiske analyser, PR og kampagner. Et mix, der er vores speciale, og vi er derfor utrolig glade for at byde Christian velkommen i vores ekspanderende PA-team,” siger Thorstein Theilgaard, Public Affairs chef hos Holm Kommunikation.

Amanda Grøntved-Grube, projektleder

Amanda er vores nye skarpe projektleder, der bl.a. er med til at hjælpe vores kunder inden for consumer- og tech-segmentet. Amanda har en kandidatgrad i Strategisk Kommunikation og Digitale Medier fra Roskilde Universitet og har tidligere arbejdet med PR for både danske og internationale virksomheder som Content Creator hos Mynewsdesk.

“Vi har fået en række nye kunder til bureauet i år. Derfor er vi rigtig glade for at få Amanda med på holdet, hvor hun skal løse opgaver, der dækker alt fra events til klassisk PR,” udtaler Christian Top Marchant, partner hos Holm Kommunikation. 

Stort velkommen til!

No items found.

Vil du høre mere?

Christian Guldbrandt Steffensen

Public affairs konsulent
cgs@holm.dk
+45 28 45 86 89
Pil til højre

Christian er public affairs konsulent i Holm Kommunikation, og hjælper kunder med alt, hvad der ligger indenfor public affairs. Han har en fortid i Det Konservative Folkepartis politik-, presse- og kampagneafdeling. Efterfølgende arbejdede han i Rud Pedersen Public Affairs. Først i deres Business Regulation-afdeling, der ydede public affairs for en lang række hårdt regulerede virksomheder i mange forskellige brancher. Efter en omstrukturering blev han en del af teamet for fødevare & landbrug, faglige forhold og FMCG. Han har en kandidat i Politisk Kommunikation og Ledelse fra Copenhagen Business School.

Amanda Grøntved-Grube

Projektleder
agg@holm.dk
+45 60 78 20 26
Pil til højre

Amanda er projektleder med særligt fokus på at rådgive consumer- og techkunder i PR og interessevaretagelse. Hun har en kandidatgrad i Strategisk Kommunikation og Digitale Medier fra Roskilde Universitet og har tidligere arbejdet med PR for små- og mellemstore danske og internationale virksomheder som Content Creator hos Mynewsdesk.

Seneste opdatering

Læs flere nyheder