Holm Kommunikation

Kontakt
Kontakt

Hej, din browser er desværre uddateret

Vi kan se, at din browser ikke er opdateret i lang tid. Vi anbefaler, at du opdaterer den til Microsoft Edge eller downloader en ny herunder.
Job
Student

Er du vores nye public affairs-student?

Kunne du tænke dig at arbejde med public affairs og være med til at skabe resultater for vores kunder i krydsfeltet mellem politik og kommunikation? Er du analytisk skarp og har du flair for formidling? Så er du måske den, vi leder efter.

Hvem er du?

  • Du er bachelor- eller kandidatstuderende inden for samfund, politik og kommunikation eller anden relevant uddannelse
  • Du har en levende interesse for samfundsforhold og gerne viden om den politiske beslutningsproces
  • Du er en dygtig researcher, analytisk stærk og struktureret
  • Du har flair og interesse for kommunikation samt en skarp pen

Vi lægger vægt på, at du både er nysgerrig og ambitiøs af natur og trives med skiftende og nye udfordringer og korte deadlines. 

Vi tilbyder
Du kommer til at være med til at bidrage til og understøtte rådgivningen af vores kunder ift. politisk interessevaretagelse samt krydsfeltet mellem politik og kommunikation. Kerneopgaverne vil være monitorering af Folketinget og medier, research og analyser, udarbejde notater, debatindlæg og meget andet.
Vi lægger vægt på at have det sjovt med hinanden, så derfor leder vi efter en studentermedhjælper, der kan bidrage med højt humør og en masse gode idéer. Vi søger en studentermedhjælper, der kan og har lyst til at arbejde 15-20 timer om ugen med start d. 1. august eller hurtigst derefter, hvor vi selvfølgelig er fleksible ift. skema og eksamensperioder.

Hvem er vi?
Holm Kommunikation består af 20 medarbejdere med base i Ryesgade i hjertet af Nørrebro. Vi arbejder med kommunikation, kampagner og politik på tværs af kanaler og discipliner til gavn for vores danske og internationale kunder. 

Det med småt
Har du spørgsmål er, du velkommen til at kontakte rådgiver Christian Guldbrandt Steffensen på cgs@holm.dk eller 28458689 

Deadline: 7. juni kl. 12.00. Vi afholder samtaler løbende.
Send din ansøgning og CV til job@holm.dk

No items found.

Vil du høre mere?

Christian Guldbrandt Steffensen

Public affairs rådgiver
cgs@holm.dk
+45 28 45 86 89
Pil til højre

Christian er rådgiver i Holms public affairs-team, hvor han rådgiver kunder ift. at påvirke politiske beslutningstagere og skabe større politisk opbakning. Christian har tidligere arbejdet i Det Konservative Folkeparti og hos Rud Pedersen Public Affairs, hvilket har givet ham et solidt fundament for at navigere i det politiske landskab. Christian har en kandidat i politisk kommunikation og ledelse fra Copenhagen Business School.

Seneste opdatering

Læs flere nyheder