Holm Kommunikation

Kontakt
Kontakt

Hej, din browser er desværre uddateret

Vi kan se, at din browser ikke er opdateret i lang tid. Vi anbefaler, at du opdaterer den til Microsoft Edge eller downloader en ny herunder.
Nyhed
Ny PA chef

Sundhedspolitisk profil bliver public affairs chef i Holm Kommunikation

Holm Kommunikation har ansat Thorstein Theilgaard i en nyoprettet stilling som chef for bureauets public affairs-aktiviteter. Thorstein har senest været generalsekretær i Bedre Psykiatri og har en fortid som medlem af Folketinget for SF.

Der er travlhed hos Holm Kommunikation med nye opgaver og kunder, og derfor opruster bureauet med en erfaren profil med stor indsigt i den politiske proces samt et solidt tværpolitisk netværk på bl.a. Christiansborg. Som generalsekretær i Bedre Psykiatri har Thorstein Theilgaard konkrete erfaringer med at sætte et område på politikernes dagsorden og skabe konkrete politiske resultater, herunder den kommende 10-årsplan for psykiatrien samt styrkelsen af området i finansloven for 2020.

”Vi er ret begejstrede for at få en dygtig og erfaren interessevaretager som Thorstein med på holdet. Thorstein har et væld af politiske kontakter og kan med sin viden om dansk politik skabe konkrete resultater for vores kunder samt styrke vores position inden for public affairs - også digitalt,” siger Morten Holm, partner i Holm Kommunikation.

Om ansættelsen siger Thorstein Theilgaard selv:

”Jeg glæder mig meget over at blive en del af et meget skarpt hold, som er blandt de dygtigste udi digitale kampagner og kommunikation. Kommunikation og public affairs går ofte hånd i hånd, når der skal skabes forbedringer eller sættes en problemstilling på dagsordenen.”No items found.

Esben Berg Nielsen

Partner
ebn@holm.dk
+45 26 36 81 22
Pil til højre

Esben er seniorkonsulent med fokus på PR og sociale og digitale opgaver for vores it- og tech-kunder. Esben er cand.mag. i Kommunikation fra Københavns Universitet og har en bachelor i Dansk fra samme sted. Han er medlem af Center for Interaction Research and Communication Design på København Universitet og medejer af galleriet VESS på Vesterbro i København.

Seneste opdatering

Læs flere nyheder