Holm Kommunikation

Kontakt
Kontakt

Hej, din browser er desværre uddateret

Vi kan se, at din browser ikke er opdateret i lang tid. Vi anbefaler, at du opdaterer den til Microsoft Edge eller downloader en ny herunder.
PR
Event

Ministerbesøg satte digitalt oplevelsescenter på landkortet

Kunde

SAP

Opgave

Lancering af SAP Experience Center Copenhagen

01 Opgave

Lancering af nyt digitalt center

It-virksomheden SAP skulle lancere det digitale oplevelsescenter SAP Experience Center Copenhagen, der med interaktive rum og konkrete værktøjer viser, hvordan ny teknologi kan sætte strøm til virksomheder og organisationers digitale transformation.

Udfordringen var at nå ud til alle beslutningstagere med interesse for teknologi – ikke kun SAP’s egne samarbejdspartnere, men også virksomheder, organisationer, politikere og studerende – alt sammen for at få gang i en dialog om intelligent udnyttelse af data, design og digitale forretningsmodeller.

02 Løsning

Presseomtale og minister-åbning

Sammen med SAP lagde vi en strategi for de syv uger op til oplevelsescentrets åbning, så de gode budskaber blev belyst fra alle tænkelige vinkler. Vi udviklede en detaljeret contentplan bestående af bl.a. video, infografik og indlæg til sociale medier.

Op til lanceringen hjalp Holm med at generere omtale på tværs af medier og sociale kanaler med særlig fokus på LinkedIn.

SAP Experience Center åbnede officielt d. 5. oktober 2017. Her klippede tidligere erhvervs- og vækstminister Brian Mikkelsen snoren med en digital saks og hyldede det digitale Danmarks innovationsmod i sin tale. Også Ida Auken, formanden for SIRI-Kommissionen og Adam Lebech fra DI Digital deltog i åbningen.


ResultateR

Brian Mikkelsen åbnede centeret

14 journalister deltog sammen med virksomhedsledere og politikere  

20 presseomtaler, herunder flere direkte tv-interviews

+50 stykker indhold delt på sociale medier

300 arrangementer og over 5.000 gæster det første år

No items found.

Vil du høre mere?

Christian Top Marchant

Partner
ctm@holm.dk
+45 29 43 12 38
Pil til højre

Christian er ansvarlig for bureauets it-kunder, som han rådgiver om strategisk kommunikation, PR og krisekommunikation. Christian er cand.mag. i medievidenskab fra Københavns Universitet og har som en del af sin uddannelse læst Media Studies og International Relations på University of Westminster i London. Han har tidligere arbejdet med PR-rådgivning af it-virksomheder som hhv. praktikant og studentermedhjælper hos Text100 og Burson-Marsteller.

portefølje

Se vores andre cases

Hvordan kan vi
hjælpe dig?

Pil til højre
Kontakt
Kontakt