Holm Kommunikation

Kontakt
Kontakt

Hej, din browser er desværre uddateret

Vi kan se, at din browser ikke er opdateret i lang tid. Vi anbefaler, at du opdaterer den til Microsoft Edge eller downloader en ny herunder.
Kampagne
Rekrutteringskampagne

EDU fik fat i unge studerende med antihelten Leif

Kunde

EDU

Opgave

At få flere studerende til at læse i udlandet via EDU Days

01 Opgave

EDU er en 25 år gammel dansk organisation, der tilbyder studiepladser hos en lang række universiteter i hele verden. Corona-pandemien stoppede desværre en selvforstærkende effekt, hvor ældre studerende inspirerede og informerede yngre medstuderende om EDU. Det resulterede i et fald i antallet af studerende, der tog af sted med organisationen. Vi skulle derfor få studerende til at deltage i EDU Days, der er et event, hvor unge kan møde repræsentanter fra udenlandske universiteter, høre mere om de mulige oplevelser og få svar på spørgsmål om alt fra finansiering til kulturel forståelse.

02 Løsning

Vi udviklede kampagnen ‘Leifs guide til det gode ensformige liv", der tager udgangspunkt i personlig udvikling, som vi ved er vigtig for målgruppen af unge studerende. I en række videoer og SoMe-opslag møder vi den midaldrende mand Leif, der ikke tog til udlandet, og derfor har et noget snævert verdenssyn. Filmene og opslagene blev delt på EDUs sociale medier og præsenterede de unge for EDU på en humoristisk måde og med en klar call-to-action om at deltage i EDU Days. Filmene blev produceret i samarbejde med Pandang Studio.


ResultateR

Antallet af tilmeldte til EDU Days var 32% højere end sidste år.
Sammen med EDU skabte vi en ny karakter - Leif, som EDU kan benytte i deres fremtidige interaktion med målgruppen.

No items found.

Vil du høre mere?

Esben Berg Nielsen

Partner
ebn@holm.dk
+45 26 36 81 22
Pil til højre

Esben er seniorkonsulent med fokus på PR og sociale og digitale opgaver for vores it- og tech-kunder. Esben er cand.mag. i Kommunikation fra Københavns Universitet og har en bachelor i Dansk fra samme sted. Han er medlem af Center for Interaction Research and Communication Design på København Universitet og medejer af galleriet VESS på Vesterbro i København.

portefølje

Se vores andre cases

Hvordan kan vi
hjælpe dig?

Pil til højre
Kontakt
Kontakt