Holm Kommunikation

Kontakt
Kontakt

Hej, din browser er desværre uddateret

Vi kan se, at din browser ikke er opdateret i lang tid. Vi anbefaler, at du opdaterer den til Microsoft Edge eller downloader en ny herunder.
PR
Kreativ

Bosch bad unge håndværkere bygge en stol i helvede!

Kunde

Bosch

Opgave

Styrk kendskabsgraden til Bosch Professional hos den nye generation af håndværkere

01 Opgave

Bosch uddeler hvert år Bosch Innovationsprisen og ønskede denne gang at aktivere deres partnerskab med rock- og metalfestivallen COPENHELL.

Bosch ønskede en aktivitet med særligt fokus på de unge håndværkere, så de har Bosch Professional i tankerne under og efter deres uddannelsesforløb.

02 Løsning

Vi inviterede unge fra landets erhvervsskoler til at deltage i en konkurrence om at bygge årets COPENHELL-festival. Helt konkret bad vi de unge om at komme med kreative bud på et siddemøbel, som kunne indgå på festivalpladsen. 

Bosch Professional stillede værktøj til rådighed. Fire kvindelige studerende løb med sejren. Møblet blev udstillet på COPENHELL 2022, og vinderne fik fire partoutbilletter til festivalen, så de kunne opleve deres møbel i “levende live” på Danmarks største rock- og metalfestival!


ResultateR


70 af landets tekniske skoler
var inviteret / ca. 20 unge deltog
/ 3 teams gik videre til finalen - 1 vinder. 

I en stor, intern europæisk konkurrence hos Bosch vandt Bosch Danmark
og Copenhell hele tre priser, bl.a.- for “mest imponerende resultat”.

No items found.

Vil du høre mere?

Esben Berg Nielsen

Partner
ebn@holm.dk
+45 26 36 81 22
Pil til højre

Esben er seniorkonsulent med fokus på PR og sociale og digitale opgaver for vores it- og tech-kunder. Esben er cand.mag. i Kommunikation fra Københavns Universitet og har en bachelor i Dansk fra samme sted. Han er medlem af Center for Interaction Research and Communication Design på København Universitet og medejer af galleriet VESS på Vesterbro i København.

portefølje

Se vores andre cases

Hvordan kan vi
hjælpe dig?

Pil til højre
Kontakt
Kontakt