Holm Kommunikation

Kontakt
Kontakt

Hej, din browser er desværre uddateret

Vi kan se, at din browser ikke er opdateret i lang tid. Vi anbefaler, at du opdaterer den til Microsoft Edge eller downloader en ny herunder.
Kampagne
Hero content

Den ultimative FIFA-challenge

Kunde

Playstation

Opgave

Nordisk kampagne satte fokus på PlayStation 5

01 Opgave

PlayStation er officiel UEFA Champions League-sponsor, og ville gerne bruge fodboldfinalen til at fejre de stærke synergier, der altid har været mellem PlayStation og fodbold. 

PlayStation ønskede særligt øget fokus på PlayStation 5, der igen var på lager efter en periode med manglende konsoller. Aktiviteten skulle samtidig inkludere flere nordiske lande og centralt skulle være et stykke content til PlayStations egne kanaler.

02 Løsning

Vi udviklede konceptet “PlayStation Console Challenge”, hvor to af de mest prominente FIFA-content creators i Norden, danske JKFifa og norske Johans, blev udfordret til at spille tre legendariske Champions League-finaler på henholdsvis PlayStation 1, PlayStation 3 og PlayStation 5. På højkant var der en VIP-tur til Istanbul for at se Champions League-finalen! 

Vi lavede en high-production content-video, der blev distribueret på PlayStations danske og norske YouTube-kanaler. Samtidig udviklede vi shorts og cutdowns af videoen, der blev delt på tværs af sociale medier, for at trække yderligere trafik.  

Videoen fik yderligere opmærksom gennem delinger på influenternes egne kanaler. Derudover lavede influenterne understøttende content før, under og efter deres tur til Istanbul på tværs af Instagram, Snapchat, TikTok og YouTube.


ResultateR


Videoen på YouTube fik over 26.000 organiske visninger

De to influenter delte yderligere indhold fra turen og kampagnen bredt på tværs af Podcast,
YouTube-videoer, livestream,
opslag og stories på Instagram og videoer på TikTok

No items found.

Vil du høre mere?

Esben Berg Nielsen

Partner
ebn@holm.dk
+45 26 36 81 22
Pil til højre

Esben er seniorkonsulent med fokus på PR og sociale og digitale opgaver for vores it- og tech-kunder. Esben er cand.mag. i Kommunikation fra Københavns Universitet og har en bachelor i Dansk fra samme sted. Han er medlem af Center for Interaction Research and Communication Design på København Universitet og medejer af galleriet VESS på Vesterbro i København.

portefølje

Se vores andre cases

Hvordan kan vi
hjælpe dig?

Pil til højre
Kontakt
Kontakt