Holm Kommunikation

Kontakt
Kontakt

Hej, din browser er desværre uddateret

Vi kan se, at din browser ikke er opdateret i lang tid. Vi anbefaler, at du opdaterer den til Microsoft Edge eller downloader en ny herunder.
Kommunikation
Lancering

Lancering af Aula: Nyt it-system til landets folkeskoler

Kunde

KOMBIT - kommunernes it-fællesskab

Opgave

Strategisk rådgivning og lancering af det nye forældreintra, Aula

01 Opgave

Lancering af Aula

Under stor offentlig bevågenhed skulle landets folkeskoler have nyt it-system efter over 15 år med Skole- og Forældreintra.

To år inden bad KOMBIT, der står bag Aula, Holm om hjælp til at kommunikere Aula til både kommuner, lærere, forældre, politikerne og offentligheden frem mod lanceringen.

02 Løsning

Strategisk rådgivning

Sammen med KOMBIT udarbejdede vi en kommunikationsstrategi, kortlagde interessenter, kontaktede politikere og foreninger og satte møder op. Vi udarbejdede også kernebudskaber, presseplan og pressehistorier.

Vi havde desuden løbende dialog med kommuner og producerede indhold til Aulainfo.dk, ligesom vi assisterede ved messer, møder og konferencer og hjalp Aula og KOMBIT på Folkemødet.

Op til lanceringen udarbejdede vi en omfattende Q&A, gennemførte medietræning og skrev pressemeddelelser og nyheder til Aulas hjemmeside. I hele perioden leverede vi løbende medie- og SoMe-analyser.


ResultateR

Omtaler i national-, regional-, lokal- og fagmedier

Lærere, forældre og politikere fik et godt forhåndskendskab til Aula

Aula var det mest googlede ord i 2019 i Danmark

En smidig lancering uden større tekniske vanskeligheder

No items found.

Vil du høre mere?

Morten Holm

Adm. direktør & partner
mh@holm.dk
+45 40 79 23 33
Pil til højre

Morten er partner i Holm Kommunikation, som han stiftede i 1998. I dag rådgiver han en række af vores kunder inden for krisekommunikation, strategisk kommunikation og public affairs. Morten er uddannet cand.merc. fra CBS. Han har en politisk baggrund med tillidsposter i Det Konservative Folkeparti og er i dag medlem af CEPOS’ Centerråd og bestyrelsen for FOF København, ligesom han er hon. konsul til Etiopien. Morten har desuden været bestyrelsesmedlem i en række private virksomheder og organisationer, herunder Danske Sundhedshuse ApS, Reto-Moto ApS og United World Colleges.

portefølje

Se vores andre cases

Hvordan kan vi
hjælpe dig?

Pil til højre
Kontakt
Kontakt