Holm Kommunikation

Kontakt
Kontakt

Hej, din browser er desværre uddateret

Vi kan se, at din browser ikke er opdateret i lang tid. Vi anbefaler, at du opdaterer den til Microsoft Edge eller downloader en ny herunder.
Kampagne
Rekrutteringskampagne

Hvordan får man fat i de bedste it-talenter?

Kunde

Københavns Kommune – Koncern IT

Opgave

At inspirere både nyuddannede og erfarne til at søge job i Koncern IT – en del af Københavns Kommune

01 Opgave


Som nyuddannet inden for IT er der talrige jobmuligheder hos både danske og internationale IT-virksomheder.

Så hvordan overbeviser man de unge om, at drømmejobbet findes i Københavns Kommune? Og hvad med de garvede kræfter fra den private sektor – hvad skulle få dem til at søge job i Koncern IT?

02 Løsning


Vi dykkede ned i målgrupperne og identificerede en række fordomme og klicheer, som erfarne og nyuddannede IT-folk har om et kommunalt job. Derudover talte vi med medarbejdere, der havde trodset statistikken og allerede var blevet en del af Koncern IT.

Løsningen blev en række dynamiske stills, der blev udrullet på online og offline medier. De portrætterede en række forskellige medarbejdere med en kort beskrivelse af deres arbejdsopgaver. Det gav målgrupperne mulighed for at spejle sig selv i deres kommende kollegaer og samtidig få afmonteret fordomme om, at en kommune fx ikke arbejder med førende digitale teknologier, eller at de ikke værdsætter faglig sparring og udvikling højt.


ResultateR


Holm udviklede to separate kampagner med dynamiske stills for både nyuddannede og erfarne.

Indholdet blev brugt på tværs af kanaler, herunder LinkedIn og til rekrutteringsmesser.

“Vi har været umådelig tilfredse med outputtet både ift. kvaliteten og konceptet. Dertil i høj grad også samarbejdet. Vi har brugt materialet enormt meget på mange forskellige platforme, og hvor end det har været brugt, har det tiltrukket opmærksomhed og modtaget store mængder ros.
Det er materiale, vi fortsat benytter os af til præsentationer af KIT eksternt og i høj grad også på messer. Det har haft stor værdi for os.”

Marie Charras, Forretningskonsulent ved Koncern IT

No items found.

Vil du høre mere?

Esben Berg Nielsen

Partner
ebn@holm.dk
+45 26 36 81 22
Pil til højre

Esben er seniorkonsulent med fokus på PR og sociale og digitale opgaver for vores it- og tech-kunder. Esben er cand.mag. i Kommunikation fra Københavns Universitet og har en bachelor i Dansk fra samme sted. Han er medlem af Center for Interaction Research and Communication Design på København Universitet og medejer af galleriet VESS på Vesterbro i København.

portefølje

Se vores andre cases

Hvordan kan vi
hjælpe dig?

Pil til højre
Kontakt
Kontakt