Holm Kommunikation

Kontakt
Kontakt

Hej, din browser er desværre uddateret

Vi kan se, at din browser ikke er opdateret i lang tid. Vi anbefaler, at du opdaterer den til Microsoft Edge eller downloader en ny herunder.
PR
Samarbejde

Et stærkt samarbejde siden starten af 00'erne

Kunde

Adobe Systems

Opgave

Nordisk positionering

01 Opgave

Mere end Photoshop

Siden starten af 00’erne har vi  været med på softwarevirksomheden Adobes rejse. Adobes produkter er kendt og elsket af millioner af mennesker verden over, der arbejder med kreativitet og digital marketing.

Gennem to årtier har Adobe udviklet sit forretningsområde massivt - fra primært at tilbyde kreative redigeringsprodukter som fx Photoshop og videoprogrammet Premiere Pro til i dag også at tilbyde teknologiske løsninger baseret på kunstig intelligens til digital marketing.

02 Løsning

PR-rådgivere i Norden

Vi hjælper med at positionere Adobes forretningsområder til de rette målgrupper. Vi er nordisk leadbureau og varetager alt fra pressemeddelelser, pressekontakt, events, medietræning, kreative kampagner, influencer-samarbejder og meget mere.

Vi sørger for, at de nordiske talspersoner er klædt på til opgaven, og at deres stemmer bliver hørt gennem interviews og klummer. Vi rådgiver om det omskiftelige medielandskab og identificerer de historier, der giver genlyd i medierne. Vi følger Adobes forretningsudvikling tæt og sikrer, at historien om Adobe bliver fortalt i alle de nordiske lande.


ResultateR

No items found.

Vil du høre mere?

Christian Top Marchant

Partner
ctm@holm.dk
+45 29 43 12 38
Pil til højre

Christian er ansvarlig for bureauets it-kunder, som han rådgiver om strategisk kommunikation, PR og krisekommunikation. Christian er cand.mag. i medievidenskab fra Københavns Universitet og har som en del af sin uddannelse læst Media Studies og International Relations på University of Westminster i London. Han har tidligere arbejdet med PR-rådgivning af it-virksomheder som hhv. praktikant og studentermedhjælper hos Text100 og Burson-Marsteller.

portefølje

Se vores andre cases

Hvordan kan vi
hjælpe dig?

Pil til højre
Kontakt
Kontakt