Holm logo

Holm Kommunikation

Kontakt
Kontakt

Hej, din browser er desværre uddateret

Vi kan se, at din browser ikke er opdateret i lang tid. Vi anbefaler, at du opdaterer den til Microsoft Edge eller downloader en ny herunder.
Job
Jobopslag

Vi søger PR-rådgiver med interesse for tech og politik

Kan du rådgive virksomheder om kommunikation i en digital virkelighed? Og har du erfaring med PR og politisk interessevaretagelse? Så er du måske vores nye kollega i Holm Kommunikation. 

Vi søger en dygtig PR-rådgiver med et par års erfaring, gerne fra bureauverdenen, der har lyst til  at blive en del af Holm Kommunikation. Den ideelle kandidat ved, hvad det vil sige at servicere og rådgive danske og internationale kunder og har lyst til at drive kommunikation, der gør en forskel. 

Som PR-rådgiver får du mulighed for at komme helt tæt på vores kunder, der blandt andet tæller internationale tech-giganter, mindre startups, offentlige organisationer - og alt derimellem. Du vil få mulighed for ansvar og for at arbejde med spændende kommunikationsopgaver i krydsfeltet mellem PR og Public Affairs.  

Hvem er du?

Vi leder efter en PR-rådgiver, der kan hjælpe os med at rådgive vores danske og internationale kunder. Herunder er lidt mere information om den profil, vi søger.

  • Du har erfaring med pressearbejde og kender redskaberne i PR-værktøjskassen. Du kan spotte den gode historie, skrive fængende pressemeddelelser, kan udvikle budskaber og har et stærkt journalist-netværk. Du kender mediernes dagsorden, og du ved, hvordan man kan påvirke den på vegne af virksomheder og organisationer.

  • Du interesserer dig for politik og samfundsforhold. Du kender det politiske landskab og har en god forståelse for de politiske rammevilkår, der kan omgive en virksomhed. Du har ideer til løsninger og fingeren på pulsen i forhold til det politiske miljø.

  • Du interesserer dig for tech og sociale medier, samt hvordan den stigende digitalisering påvirker organisationers eksterne og interne kommunikation. Du har en god forståelse for, hvordan man skal kommunikere på de sociale medier og ikke mindst, hvordan man bruger dem strategisk og proaktivt for at ændre en dagsorden.  
  • Du er en dygtig projektleder med orden i penalhuset. Du arbejder struktureret og pragmatisk - og trives med at have hånd i hanke med både små og store projekter.

  • Du er god til at etablere og vedligeholde relationer med kolleger, kunder og andre interessenter. Du er god til at samarbejde og får det bedste frem i dine kollegaer.

Vi glæder os til at høre mere om dig.

Om Holm Kommunikation 

Holm Kommunikation består af 20 dygtige og engagerede medarbejdere. Vi er et ambitiøst og ungt team med base på Ryesgade i hjertet af Nørrebro. Her hjælper vi danske og internationale virksomheder med at fortælle deres historier på tværs af traditionelle og digitale kanaler. Som PR-rådgiver bliver du en del af det daglige arbejde for vores kunder indenfor bl.a. it og tech, underholdning, livsstil, transport, turisme og healthcare. Du kan læse mere om os her.

Ansøgningsfrist 

Start 1. juni (eller gerne før). 

Vi afholder samtaler løbende, så send gerne CV og ansøgning til job@holm.dk hurtigst muligt. 

Skriv venligst “PR-rådgiver” i emnefeltet.

No items found.

Vil du høre mere?

Esben Berg Nielsen

Seniorkonsulent
ebn@holm.dk
+45 26 36 81 22
Pil til højre

Esben er seniorkonsulent med fokus på PR og sociale og digitale opgaver for vores it- og tech-kunder. Esben er cand.mag. i Kommunikation fra Københavns Universitet og har en bachelor i Dansk fra samme sted. Han er medlem af Center for Interaction Research and Communication Design på København Universitet og medejer af galleriet VESS på Vesterbro i København.

Seneste opdatering

Læs flere nyheder