Holm Kommunikation

Kontakt
Kontakt

Hej, din browser er desværre uddateret

Vi kan se, at din browser ikke er opdateret i lang tid. Vi anbefaler, at du opdaterer den til Microsoft Edge eller downloader en ny herunder.
Kunde
Nyt samarbejde

Sennheiser vælger Holm Kommunikation.

Holm Kommunikation skal hjælpe det førende tyske audio-brand Sennheiser med at styrke sin position i Danmark inden for både livsstil og lydudstyr til professionelle.

Sennheiser Nordic har valgt Holm Kommunikation som sit nye leadbureau i Norden. Opgaven er at styrke virksomhedens position som ledende producent af trådløs transmissionsteknologi, mikrofoner og hovedtelefoner til både professionelle og kvalitetsbevidste brugere samt at udbrede kendskabet til et bredere publikum.

Med mere end 70 år på markedet er Sennheiser en af verdens ældste og mest anerkendte producenter af hovedtelefoner og mikrofoner – og et synonym med tysk kvalitet og uovertruffen lyd. Sennheiser ønsker fortsat at styrke sin position i de skandinaviske lande samt vedligeholde og opbygge gode relationer til vigtige aktører i alle sektorer.

’’Holm Kommunikation skal hjælpe os med at udbrede fortællingen om Sennheiser til en bredere brugergruppe både via traditionelle kanaler og udvalgte influencers. Vi ønskede et bureau med erfaring og evner inden for både klassisk PR og digitale løsninger – og her skilte Holm Kommunikation sig ud med dokumenterede resultater,” siger Victoria Chernih, Public Relations Manager for Nord- og Østeuropa hos Sennheiser, og fortsætter:

“Vi har en loyal gruppe af lydentusiaster, der sætter pris på vores høje lydkvalitet, men vi ser også et potentiale i at appellere til et bredere segment i det nordiske marked, hvor god lyd fylder mere og mere inden for livsstil, og det skal Holm blandt andet hjælpe os med.’’

No items found.

Vil du høre mere?

Mark Ellegaard

Konsulent
me@holm.dk
+45 31 23 75 69

Mark er konsulent og hjælper vores livstils- og tech-kunder med opgaver inden for PR, digitale og sociale medier. Mark kommer senest fra en stilling som Press Officer for verdens bedste cykelhold Quick-Step Floors Cycling Team og har tidligere været ansat hos Holm Kommunikation som projektkoordinator. Han har en humanistisk bachelor med hovedfag i filosofi fra Roskilde Universitet, men slår også digitale rødder med en halv kandidat i digital design og kommunikation fra IT-Universitetet i København.

Seneste opdatering

Læs flere nyheder