Holm logo

Holm Kommunikation

Kontakt
Kontakt

Hej, din browser er desværre uddateret

Vi kan se, at din browser ikke er opdateret i lang tid. Vi anbefaler, at du opdaterer den til Microsoft Edge eller downloader en ny herunder.
Job
Student

Er du vores nye public affairs-student med flair for kommunikation?

Kunne du tænke dig at arbejde med public affairs og være med til at skabe resultater for vores kunder i krydsfeltet mellem politik og kommunikation? Har du også flair for formidling, og kan du skrive tekster, der lever? Så er du måske den, vi leder efter. 

Hvem er du?

  • Du er bachelor- eller kandidatstuderende på en samfundsvidenskabelig eller kommunikationsfaglig uddannelse
  • Du har indsigt i og en levende interesse for den politiske beslutningsproces og for samfundsforhold generelt
  • Du er en dygtig researcher, analytisk stærk og struktureret i dit arbejde
  • Du har flair og interesse for PR og kommunikation samt en skarp pen

Vi lægger vægt på, at du både er nysgerrig og ambitiøs af natur og trives med skiftende og nye udfordringer og korte deadlines. 

Vi tilbyder

Du kommer til at være med til at rådgive vores kunder ift. politisk interessevaretagelse samt krydsfeltet mellem politik og kommunikation. Du kommer til at overvåge det parlamentariske arbejde, lave research, udarbejde notater, debatindlæg, pressemeddelelser og meget andet.

Hos Holm arbejder vi på tværs af de klassiske discipliner PR, PA og kampagner, og vi sætter en dyd i at løfte i flok med kundens interesser for øje. Du bliver en del af vores mindre, men erfarne PA-team, hvor du både får mulighed for at præge arbejdet og få værdifuld erfaring. 

Vi lægger vægt at have det sjovt med hinanden, så derfor leder vi efter en studentermedhjælper, der kan bidrage med højt humør og en masse gode idéer.

Vi søger en studentermedhjælper, der kan og har lyst til at arbejde 15-20 timer om ugen med start d. 1. februar eller hurtigst derefter, hvor vi selvfølgelig er fleksible ift. skema og eksamensperioder.

Hvem er vi?

Holm Kommunikation består af 20 dygtige og engagerede medarbejdere. Vi er et ambitiøst, ungt og sprudlende team med base på Ryesgade i hjertet af Nørrebro. Vi arbejder med kommunikation, kampagner og politik på tværs af kanaler og discipliner til gavn for vores danske og internationale kunder. 

Det med småt

Send din ansøgning og CV til job@holm.dk

Har du tidligere skrevet nogle gode tekster, eller har du eksempler på andet arbejde, som du tænker, vi skal se, så send det endelig sammen med din ansøgning og dit CV.

No items found.

Vil du høre mere om jobbet?

Thorstein Theilgaard

Public affairs chef
tt@holm.dk
+45 21 24 11 91
Pil til højre

Thorstein er public affairs chef i Holm Kommunikation og rådgiver vores kunder om, hvordan de kan få lydhørhed hos politikere og indflydelse på den politiske proces. Thorstein har en fortid som medlem af Folketinget for SF og har senest været generalsekretær i Bedre Psykiatri. Han har derfor et indgående kendskab til den politiske proces og et stort tværpolitisk netværk på bl.a. Christiansborg. Thorstein har en stor indsigt i hele sundhedsområdet; ligesom han generelt er opdateret på de fleste samfundsdebatter. Han er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet.

Seneste opdatering

Læs flere nyheder