Holm logo

Holm Kommunikation

Kontakt
Kontakt

Hej, din browser er desværre uddateret

Vi kan se, at din browser ikke er opdateret i lang tid. Vi anbefaler, at du opdaterer den til Microsoft Edge eller downloader en ny herunder.
Kunde
Nyt samarbejde

OnePlus vælger Holm Kommunikation

Holm Kommunikation skal hjælpe den fremstormende kinesiske smartphone-producent OnePlus med at styrke sin position på det danske smartphone-marked.

Holm Kommunikation skal hjælpe den fremstormende kinesiske smartphone-producent OnePlus med at styrke sin position på det danske smartphone-marked.

OnePlus har allerede nu skabt en stor trofast fanskare igennem deres veletablerede community i Danmark, men ønsker at udbrede kendskabet til andre brugergrupper. Dette ønske skal Holm Kommunikation hjælpe OnePlus med at få opfyldt:

”Vi har valgt at indgå i et strategisk samarbejde med Holm Kommunikation for at styrke OnePlus’ synlighed i det danske marked. Vi har allerede godt fat i de unge, som går op i kvalitet og design, men har stadig en opgave i at udbrede kendskabet til andre relevante brugergrupper”, siger Stefan Bonnevier, PR Manager for Norden i OnePlus.

Branding af OnePlus 6

Holm Kommunikation har allerede hjulpet OnePlus med at udbrede deres brand gennem forskellige aktiviteter i Danmark, og det har allerede høstet mange frugter. Det kom især til udtryk med lanceringen af deres nye flagskibsmodel OnePlus 6, der blev lanceret den 16. maj i år. Modellen strøg direkte ind i top 10 over bedst sælgende smartphones i maj. Det skete selvom, danskerne kun kunne købe OnePlus 6 de sidste 11 dage i maj.

Den succesfulde lancering vidner om, at OnePlus er kommet for at blive på det danske smartphone-marked. Hos Holm Kommunikation ser man frem til samarbejdet med OnePlus, og glæder sig til at være med til at udfordre de store spillere, der har været i gamet i lang tid:

”OnePlus er en innovativ virksomhed med en ambitiøs målsætning om at udfordre de store spillere i en branche, der forbrugsmæssigt er ekstremt vane- og loyalitetspræget”, siger Mathias Holm Pedersen, der er Managing Partner i Holm Kommunikation

Med OnePlus i kartoteket markerer Holm Kommunikation sig som et af landets førende bureauer inden for it og consumer tech, som allerede har samarbejde med Cisco, Adobe, Playstation og Viacom.

Læs også hos Markedsføring her.

No items found.

Vil du høre mere?

Esben Berg Nielsen

Seniorkonsulent
ebn@holm.dk
+45 26 36 81 22
Pil til højre

Esben er seniorkonsulent med fokus på PR og sociale og digitale opgaver for vores it- og tech-kunder. Esben er cand.mag. i Kommunikation fra Københavns Universitet og har en bachelor i Dansk fra samme sted. Han er medlem af Center for Interaction Research and Communication Design på København Universitet og medejer af galleriet VESS på Vesterbro i København.

Seneste opdatering

Læs flere nyheder