Holm logo

Holm Kommunikation

Kontakt
Kontakt

Hej, din browser er desværre uddateret

Vi kan se, at din browser ikke er opdateret i lang tid. Vi anbefaler, at du opdaterer den til Microsoft Edge eller downloader en ny herunder.
Job
Holm søger student

Vi søger skriveglad studentermedhjælper

Kunne du tænke dig at arbejde med strategisk kommunikation og PR? Har du flair for formidling, og kan du skrive tekster, der lever? Så er du måske den vi leder efter. 

Vi søger en ny studentermedhjælper, som har lyst til at prøve kræfter med en bred vifte af kommunikationsopgaver på tværs af kunder, brancher og kanaler.

Du kommer i høj grad til selv at præge dine opgaver, hvor din nysgerrighed og arbejdsomhed vil afspejles i dine opgaver. 

Hvem er du?
Det ved du uden tvivl bedre end os, men vi forestiller os, at du er bachelor- eller kandidatstuderende og læser fx journalistik, kommunikation, medievidenskab, retorik, dansk eller en anden relevant uddannelse.

Vi gør en dyd ud af at have det sjovt, mens vi arbejder, så derfor leder vi efter en studentermedhjælper, der kan bidrage med højt humør og en masse gode idéer. Det er dog et must, at du skriver godt og interesserer dig for det klassiske PR- og kommunikationsarbejde. Samtidig trives du med korte deadlines, har mod på at ringe til journalister og på at blive kastet ud i en lang række forskellige opgaver - fra kampagnearbejde og research til pressemeddelelser og rapportering. 

Hvis du er ivrig efter at prøve kræfter med strategisk kommunikation og få en masse værdifuld erfaring - ved siden af dit studie - så garanterer vi en masse udfordringer allerede fra første dag.

Hos Holm er ingen dage er ens, og der vil lande både sjove og afvekslende opgaver på dit bord. Du kommer især til at prøve kræfter med at:

  • skrive tekster, fx pressemeddelelser, kronikker og debatindlæg
  • rådgive vores kunder i tæt samarbejde med vores konsulenter
  • udarbejde analyser og præsentationer
  • kontakte diverse medier og journalister og pitche historier
  • hjælpe med medieovervågning og rapportering


Hvem er vi?
Holm Kommunikation består af 20 dygtige og engagerede medarbejdere. Vi er et ambitiøst, ungt og sprudlende team med base på Ryesgade i hjertet af Nørrebro. Her hjælper vi danske og internationale virksomheder med at fortælle deres historier på tværs af traditionelle og digitale kanaler. Som praktikant bliver du en del af det daglige arbejde for vores kunder inden for bl.a. it og tech, underholdning, livsstil, transport, turisme og healthcare.

Det med småt
Vi leder efter en studentermedhjælper, der kan og har lyst til at arbejde 15-20 timer om ugen, hvor vi selvfølgelig er fleksible ift. skema og eksamensperioder. Vi håber, at du kan starte den 1. juni eller hurtigst muligt derefter.                        

Send din ansøgning og CV til job@holm.dk

Har du tidligere skrevet nogle gode tekster, eller har du eksempler på andet arbejde, som du tænker, vi skal se, så send endelig sammen med din ansøgning og dit CV. 

No items found.

Er det dig vi leder efter?

Esben Berg Nielsen

Seniorkonsulent
ebn@holm.dk
+45 26 36 81 22
Pil til højre

Esben er seniorkonsulent med fokus på PR og sociale og digitale opgaver for vores it- og tech-kunder. Esben er cand.mag. i Kommunikation fra Københavns Universitet og har en bachelor i Dansk fra samme sted. Han er medlem af Center for Interaction Research and Communication Design på København Universitet og medejer af galleriet VESS på Vesterbro i København.

Seneste opdatering

Læs flere nyheder