Holm logo

Holm Kommunikation

Kontakt
Kontakt

Hej, din browser er desværre uddateret

Vi kan se, at din browser ikke er opdateret i lang tid. Vi anbefaler, at du opdaterer den til Microsoft Edge eller downloader en ny herunder.
Job
Jobopslag

Vi søger kreativ konceptudvikler med styr på det digitale håndværk

Er du en kreativ konceptudvikler, der kan omsætte komplekse kommunikationsopgaver til originale ideer? Én, der elsker at udvikle og eksekvere store og små kampagner – og som forstår at folde dem ud på de rigtige platforme? Så er du vores nye medarbejder.

Holm Kommunikation oplever stor interesse for kreative og digitale kampagner, der giver genlyd blandt målgrupperne. Vi leder derfor efter en kreativ konsulent / art director / konceptudvikler, der kan hjælpe vores kreative team med at udvikle slagkraftige kampagner, og som har gode visuelle og digitale kompetencer. 

Hvem er du?

·   Du har minimum et par års erfaring fra bureau eller kundesiden

·   Du kan sætte dig ind i kundens forretning og målgrupper - og behovene derimellem

·   Du er initiativrig og kan tænke originalt og samtidig formidle dine ideer, så både kunder og kolleger bliver overbevist

·   Du kan præsentere og holde oplæg både for at gøre os andre klogere, og når vi sammen pitcher et tilbud

·   Det er et plus, hvis du har god forståelse for sociale medier og udvikling af content dertil

·   Du må gerne have interesse for nye trends og nye platforme samt have lysten til at skabe og innovere 

·   Du er ekspertbruger af Adobes programmer

Hvem er vi?

Holm Kommunikation består af 20 dygtige og engagerede medarbejdere. Vi er et ambitiøst og ungt team med base på Ryesgade i hjertet af Nørrebro. Her hjælper vi danske og internationale virksomheder med at fortælle deres historier på tværs af traditionelle og digitale kanaler. Som kreativ konceptudvikler bliver du en del af det daglige arbejde for vores kunder indenfor forskellige brancher, og du vil blive en stor del af gruppen, der er med til at udvikle vores kampagnetilbud. Du kan læse mere om os her.

Det med småt

Start 1. september (eller gerne før). 

Vi afholder samtaler løbende, så send gerne portfolio og ansøgning til job@holm.dk hurtigst muligt. 

Skriv venligst “Kreativ konceptudvikler” i emnefeltet.

No items found.

Vil du høre mere?

Mads Keilberg Johansen

Digital chef
mkj@holm.dk
+45 24 60 88 85
Pil til højre

Mads er ansvarlig for vores digitale ydelser og rådgiver vores kunder om sociale medier, digital strategi og interessevaretagelse på tværs af brancher. Mads er uddannet cand.soc. i Politisk Kommunikation & Ledelse fra Copenhagen Business School. Han kommer senest fra en stilling som digital & politisk konsulent hos Geelmuyden Kiese og har tidligere arbejdet som social media-rådgiver for Ida Auken under folketingsvalget i 2015 og som konsulent hos PR-bureauet Effector. Han driver desuden bloggen KeilbergChristiansen.dk.

Seneste opdatering

Læs flere nyheder