Holm logo

Holm Kommunikation

Kontakt
Kontakt

Hej, din browser er desværre uddateret

Vi kan se, at din browser ikke er opdateret i lang tid. Vi anbefaler, at du opdaterer den til Microsoft Edge eller downloader en ny herunder.
Job
Jobstilling

Holm Kommunikation søger PR-konsulent til barselsvikariat

En af vores dygtige konsulenter går snart på barsel. Derfor søger vi en vikar i 14 måneder med mulighed for forlængelse. Det vil være ideelt, hvis den rette kandidat kan starte den 1. juni 2021 eller hurtigst muligt derefter. 

Hvem er du?

Herunder er et par punkter, der vil være en stor fordel i jobbet, men som ikke er et krav for at søge:

  • Vi arbejder med kunder inden for en lang række forskellige brancher. Hvis du interesserer dig særligt for tech og it, er det en stor fordel. Vi løser fx opgaver for Sennheiser, Adobe, PlayStation, Unity, OnePlus og Ericsson.

  • Vi lever af at rådgive. Derfor leder vi efter én med et par års erfaring fra et bureau eller en relevant virksomhed, så der er lidt erfaring at trække på.

  • Vi har mange kunder og ikke mindst mange opgaver. Derfor søger vi en dygtig projektleder, der arbejder struktureret og trives med at have hånd i hanke med stort set alt.

  • Vi skriver et væld af tekster - fra pressemeddelelser og debatindlæg til klummer og brand stories. Derfor er det et must, at du kan lide at skrive og er god til det. Er du en haj til korrektur, er det bestemt også en fordel.

  • Vi gør en dyd ud af at have det sjovt, mens vi arbejder - men vi har også travlt. Derfor skal du være glad for til tider at løbe stærkt og være indstillet på, at du nogle dage ender med at lave noget helt andet end det, du regnede med, da du mødte ind.

  • Vi har både danske og internationale kunder. Derfor skal du trives med at tale og skrive dansk og engelsk - både i den daglige dialog med kunder og når der skal skrives tekster.


Vi glæder os til at høre mere om din erfaring og hvorfor du ønsker at arbejde hos Holm. 


Hvem er vi?

Holm Kommunikation består af 20 dygtige og engagerede medarbejdere. Vi er et ambitiøst og ungt team med base på Ryesgade i hjertet af Nørrebro. Her hjælper vi danske og internationale virksomheder med at fortælle deres historier på tværs af traditionelle og digitale kanaler. Som PR-konsulent bliver du en del af det daglige arbejde for vores kunder inden for bl.a. it og tech, underholdning, livsstil, transport, turisme og healthcare. Du kan læse mere om os her.

Det med småt

Start 1. juni - eller hurtigst muligt derefter. Vi afholder samtaler løbende, så send gerne CV og ansøgning til job@holm.dk hurtigst muligt. Skriv venligst “barselsvikariat” i emnefeltet.

No items found.

Har du spørgsmål?

Esben Berg Nielsen

Seniorkonsulent
ebn@holm.dk
+45 26 36 81 22
Pil til højre

Esben er seniorkonsulent med fokus på PR og sociale og digitale opgaver for vores it- og tech-kunder. Esben er cand.mag. i Kommunikation fra Københavns Universitet og har en bachelor i Dansk fra samme sted. Han er medlem af Center for Interaction Research and Communication Design på København Universitet og medejer af galleriet VESS på Vesterbro i København.

Seneste opdatering

Læs flere nyheder