Holm Kommunikation

Kontakt
Kontakt

Hej, din browser er desværre uddateret

Vi kan se, at din browser ikke er opdateret i lang tid. Vi anbefaler, at du opdaterer den til Microsoft Edge eller downloader en ny herunder.
Job
Piccoline søges

Vi søger piccoline/piccolo med orden i penalhuset

Kunne du tænke dig at arbejde som piccoline/piccolo på et bureau? Og er du samtidig udadvendt, ansvarsbevidst og god til at binde løse ender sammen? Så er du måske vores nye medarbejder.

Vi søger lige nu en piccolo/piccoline, der kan hjælpe os med at løfte forskellige opgaver på vores kontor på Nørrebro i København. Som piccoline/piccolo kommer du til at varetage en vigtig rolle på bureauet - nemlig at være limen, der får det hele til at hænge sammen.

Hvem er du?
Du har afsluttet en gymnasial uddannelse og kan være piccolo/piccoline hos Holm i min. et år. Du planlægger måske at læse videre på en videregående uddannelse og er nysgerrig efter, hvordan livet på et bureau er. 

Vi leder efter en serviceminded piccoline/piccolo, der kan indgå som en naturlig del af vores team, og som med højt humør og gåpåmod kan hjælpe med både store og små opgaver. Du kan godt lide at have mange bolde i luften og er god til at bevare overblikket i en travl hverdag. Du er imødekommende, ansvarsbevidst og trives godt i et miljø, hvor der hurtigt kan opstå hasteopgaver. Du trives med at udføre praktiske opgaver, kan arbejde selvstændigt og er god til at prioritere dine opgaver. 

 Du kommer bl.a. til at hjælpe med: 

  • Modtagelse af gæster 
  • Telefonpasning
  • Håndtering af post- og varemodtagelse
  • Planlægning af møder og events
  • Diverse praktiske opgaver 
  • Opstilling og afrydning af frokost 


Hvem er vi?
Holm Kommunikation består af 17 dygtige og engagerede medarbejdere. Vi er et ambitiøst, ungt og sprudlende team med base på Ryesgade i hjertet af Nørrebro. Her hjælper vi danske og internationale virksomheder med at fortælle deres historier på tværs af traditionelle og digitale kanaler. Som piccoline/piccolo bliver du en del af det daglige arbejde for vores kunder inden for bl.a. it og tech, underholdning, livsstil, transport, turisme og healthcare. Se noget af vores arbejde her.

Ansøgning og ansættelse
Ansøgning bedes sendes til seniorkonsulent Esben Berg Nielsen på ebn@holm.dk senest den 15. april. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Esben Berg Nielsen på tlf. 26368122 eller ebn@holm.dk 

Den ugentlige arbejdstid er ca. 25 timer med mødetid mellem kl. 08.30-14.30, men der kan være travle perioder, hvor der er behov for fleksibilitet.

Samtaler afholdes løbende.


No items found.

Er det dig vi leder efter?

Esben Berg Nielsen

Seniorkonsulent
ebn@holm.dk
+45 26 36 81 22

Esben er seniorkonsulent med fokus på PR og sociale og digitale opgaver for vores it- og tech-kunder. Esben er cand.mag. i Kommunikation fra Københavns Universitet og har en bachelor i Dansk fra samme sted. Han er medlem af Center for Interaction Research and Communication Design på København Universitet og medejer af galleriet VESS på Vesterbro i København.

Seneste opdatering

Læs flere nyheder