Holm logo

Holm Kommunikation

Kontakt
Kontakt

Hej, din browser er desværre uddateret

Vi kan se, at din browser ikke er opdateret i lang tid. Vi anbefaler, at du opdaterer den til Microsoft Edge eller downloader en ny herunder.
Award
Sabre Awards 2020

Holm Kommunikation nomineret til SABRE for tredje år i træk

I 2018 og 2019 blev Holm Kommunikation nomineret til Europas største PR-pris, SABRE Awards, for fyrværkerikampagnen udført for Sikkerhedsstyrelsen. Og nu, for tredje år i træk, er kampagnen nomineret igen.

Ligesom de to seneste år handler kampagnen om at få unge mænd til at omgås fyrværkeri på den rigtige måde for at få antallet af skader ned. Men hvor de tidligere kampagner har udnyttet VR-teknologi og 5D-oplevelser, benyttede sidste års kampagne sig udelukkende af memes, der var målrettet den unge målgruppe.

Via en række forskellige memes, der refererede hip-hop- og ungdomskultur, nåede kampagnen ud til mere end 800.000 brugere og fik mere end 40.000 i engagement på Facebook. Samtidig fik Sikkerhedsstyrelsen 4.500 nye følgere på de 17 dage, hvor kampagnen var aktiv.

Sabre Awards er Europas største PR-pris, og Holm Kommunikations digitale kampagne er udvalgt blandt indsendte kampagner på tværs af hele Europa i kategorien Markedsføring til mænd.

Se casen her.

No items found.

Vil du høre mere?

Mads Keilberg Johansen

Partner & Digital chef
mkj@holm.dk
+45 24 60 88 85
Pil til højre

Mads er ansvarlig for vores digitale ydelser og rådgiver vores kunder om sociale medier, digital strategi og interessevaretagelse på tværs af brancher. Mads er uddannet cand.soc. i Politisk Kommunikation & Ledelse fra Copenhagen Business School. Han kommer senest fra en stilling som digital & politisk konsulent hos Geelmuyden Kiese og har tidligere arbejdet som social media-rådgiver for Ida Auken under folketingsvalget i 2015 og som konsulent hos PR-bureauet Effector. Han driver desuden bloggen KeilbergChristiansen.dk.

Seneste opdatering

Læs flere nyheder