Holm logo

Holm Kommunikation

Kontakt
Kontakt

Hej, din browser er desværre uddateret

Vi kan se, at din browser ikke er opdateret i lang tid. Vi anbefaler, at du opdaterer den til Microsoft Edge eller downloader en ny herunder.
Virksomhed
Ny på holdet

Holm Kommunikation henter Adobes nordiske kommunikationschef

PR-bureauet Holm Kommunikation har ansat Jes Schyum, der kommer fra en stilling som nordisk kommunikationschef hos Adobe. Han bliver en del af seniorgruppen hos bureauet, hvor han skal bidrage med sin store erfaring og viden om digital marketing, IT og kreativitet.

Der er meget at lave hos Holm Kommunikation, og nu opruster det digitale PR- og kommunikationsbureau med en ny seniorprofil, der har stor ekspertise på et af bureauets helt store kompetenceområder, IT og tech.

Bureauet har netop ansat Jes Schyum, der hidtil har været nordisk kommunikationschef hos Adobe, der er en førende virksomhed inden for softwareudvikling.

Hos Adobe stod Jes Schyum for alle aspekter af Adobes kommunikation i Norden, hvilket blandt andet indebar udviklingen af kommunikationsstrategier, onlinekommunikation samt håndtering af nordiske og internationale medierelationer. Foruden sin tid hos Adobe har Jes Schyum mere end 25 års erfaring fra branchen og har vundet flere kommunikationspriser de sidste par år, senest en international AMEC Gold Award for ‘Best use of measurement for a single event’.

Jes Schyum skal styrke Holm Kommunikations digitale og kreative team, som sidste år høstede guld ved en af de største europæiske prisuddelinger, Digital Communication Award i Berlin, for virtual reality-kampagnen ’It Won’t Happen To Me’ udviklet for Sikkerhedsstyrelsen.

“Vi er super glade for at få en dygtig og erfaren profil som Jes Schyum med på vores hold. Holm Kommunikation har mange kunder og kompetencer på IT- og tech-området samt inden for digital kommunikation, og her kan Jes bidrage med utrolig meget. Ikke mindst i kraft af sin erfaring fra en stor international virksomhed som Adobe,” siger Mathias Holm Pedersen, Managing Partner i Holm Kommunikation.

Jes er dog ikke et helt nyt ansigt hos Holm Kommunikation. Jes har nemlig tidligere været ansat som seniorkonsulent hos Holm Kommunikation i hele 5 år fra 2007 til 2012.

“Jeg glæder mig til at vende tilbage til Holm og kaste mig over en masse spændende opgaver. Min tid hos Adobe har givet mig en dyb forståelse for potentialet i digital marketing og ikke mindst kreativ indholdsproduktion. Jeg håber, at disse erfaringer kan bidrage til styrket kunderådgivning på tværs af alle brancher,” siger Jes Schyum.

Holm Kommunikation arbejder med PR, Public Affairs og corporate communications, alt sammen med et digitalt fokus og indhold. Bureauet har 18 medarbejdere med spidskompetencer inden for bl.a. tech, sundhed og livsstil, og kundelisten tæller blandt andet PlayStation, OnePlus, SAP og Adobe.

Læs også ‘Holm Kommunikation har ansat ny seniorkonsulent‘ på Bureaubiz.

No items found.

Vil du være med på holdet?

No items found.

Seneste opdatering

Læs flere nyheder