Holm logo

Holm Kommunikation

Kontakt
Kontakt

Hej, din browser er desværre uddateret

Vi kan se, at din browser ikke er opdateret i lang tid. Vi anbefaler, at du opdaterer den til Microsoft Edge eller downloader en ny herunder.
Job
Praktik

Er du vores nye public affairs-praktikant med flair for kommunikation til foråret 2023?

Kunne du tænke dig at arbejde med public affairs og være med til at skabe resultater for vores kunder i krydsfeltet mellem politik og kommunikation? Har du også flair for formidling, og kan du skrive tekster, der lever? Så er du måske den, vi leder efter.

Hvem er du?

  • Du er bachelor- eller kandidatstuderende på en samfundsvidenskabelig eller kommunikationsfaglig uddannelse
  • Du har indsigt i og en levende interesse for den politiske beslutningsproces og for samfundsforhold generelt
  • Du er en dygtig researcher, analytisk stærk, har politisk tæft og struktureret i dit arbejde
  • Du har flair og interesse for PR og kommunikation samt en skarp pen

Vi lægger vægt på, at du er nysgerrig, ambitiøs, trives med skiftende og nye udfordringer samt korte deadlines.

Vi tilbyder
Du kommer til at understøtte vores arbejde i krydsfeltet mellem politik og kommunikation. Dine opgaver bliver bl.a. at overvåge det parlamentariske arbejde, lave research, udarbejde notater, analyser, politiske brief, debatindlæg, pressemeddelelser og meget andet. Derudover bliver en del af praktikopholdet, at du skal være med til at arrangere Folkemødet for vores kunder samt hjælpe med events, som løbende afholdes hos Holm Kommunikation gennem foråret. Derudover bliver du en del af Holm Komet, som er et talentforløb for ambitiøse studerende, hvor du får skræddersyede kurser fra Holms konsulenter om forskellige kommunikationsdiscipliner, der byder på både faglige indspark og de bedste indsigter i livet som konsulent og rådgiver på et public affairs & kommunikationsbureau. Hos Holm arbejder vi på tværs af de klassiske discipliner PR, PA og kampagner, og vi sætter en dyd i at løfte i flok med kundens interesser for øje. Du bliver en del af vores PA-team, hvor du både får mulighed for at komme med ind i maskinrummet og få værdifuld erfaring. Vi lægger vægt på at have det sjovt med hinanden, så derfor leder vi efter en praktikant, der kan bidrage med højt humør og en masse gode idéer. Vi søger en praktikant, der kan og har lyst til at arbejde 30-37 timer om ugen med start d. 1. februar eller hurtigst derefter, hvor vi selvfølgelig er fleksible ift. skema, valgfag og eksamensperioder. Holm giver løn under praktikforløbet.

Hvem er vi?
Holm Kommunikation består af 20 dygtige og engagerede medarbejdere. Vi er et ambitiøst sprudlende team med base på Ryesgade i hjertet af Nørrebro. Vi arbejder med kommunikation, kampagner og politik på tværs af kanaler og discipliner til gavn for vores danske og internationale kunder.

Det med småt
Send din ansøgning og CV til job@holm.dk

Har du tidligere skrevet nogle gode tekster såsom debatindlæg og læserbreve, eller har du eksempler på andet arbejde, som du tænker, vi skal se, så send det endelig sammen med din ansøgning og dit CV. Har du spørgsmål er, du velkommen til at kontakte Christian Guldtbrandt Steffensen på cgs@holm.dk eller 28458689

Deadline
12. december kl. 18. Vi tager løbende ansøgere til samtale, og vi ansætter, når vi finder den rette til stillingen.

No items found.

Vil du høre mere?

Christian Guldbrandt Steffensen

Public affairs konsulent
cgs@holm.dk
+45 28 45 86 89
Pil til højre

Christian er public affairs konsulent i Holm Kommunikation, og hjælper kunder med alt, hvad der ligger indenfor public affairs. Han har en fortid i Det Konservative Folkepartis politik-, presse- og kampagneafdeling. Efterfølgende arbejdede han i Rud Pedersen Public Affairs. Først i deres Business Regulation-afdeling, der ydede public affairs for en lang række hårdt regulerede virksomheder i mange forskellige brancher. Efter en omstrukturering blev han en del af teamet for fødevare & landbrug, faglige forhold og FMCG. Han har en kandidat i Politisk Kommunikation og Ledelse fra Copenhagen Business School.

Seneste opdatering

Læs flere nyheder