Holm logo

Holm Kommunikation

Kontakt
Kontakt

Hej, din browser er desværre uddateret

Vi kan se, at din browser ikke er opdateret i lang tid. Vi anbefaler, at du opdaterer den til Microsoft Edge eller downloader en ny herunder.
Job
Public Affairs

Er du vores nye erfarne public affairs-rådgiver?

Kan du rådgive virksomheder om politisk interessevaretagelse? Har du erfaring med at skabe resultater for kunder i krydsfeltetet mellem politik og kommunikation? Så er du måske vores nye kollega i Holm Kommunikation. 

Hvem er du?

  • Du har flere års erfaring med at arbejde med public affairs og/eller politik fx fra Christiansborg, centraladministrationen, en virksomhed eller interesseorganisation. Bureauerfaring er et plus, men ikke et krav
  • Du har en dyb indsigt i og en levende interesse for den politiske beslutningsproces og for samfundsforhold generelt
  • Du har et veludviklet politisk netværk og er en dygtig netværker, der kan læse de politiske spil og har næse for timing og muligheder
  • Du kan rådgive både danske og internationale kunder, det være sig virksomheder, organisationer eller offentlige instanser
  • Du har dokumenterede og stærke kompetencer ift. research- og analysearbejde samt strategisk tænkende
  • Du har erfaring med og stærke kommunikative evner samt flair og interesse for PR og kommunikation
  • Du kan se forretningsmuligheder og bidrage til at udvikle såvel vores PA som andre ydelser 

Vi lægger vægt på, at du er en holdspiller, som både er nysgerrig og ambitiøs af natur og trives med skiftende og nye udfordringer samt korte deadlines. 

Vi tilbyder

Du kommer til at være med til at rådgive vores kunder ift. politisk interessevaretagelse samt krydsfeltet mellem politik og kommunikation. Du kommer til at være projektleder for en række spændende kunder og bidrage med udarbejdelsen af notater, debatindlæg, pressemeddelelser, præsentationer, salgspitches og strategioplæg.

Hos Holm arbejder vi på tværs af de klassiske discipliner PR, PA og kampagner, og vi sætter en dyd i at løfte i flok med kundens interesser for øje. Du bliver en del af vores erfarne PA-team, hvor du både får mulighed for at præge arbejdet og få værdifuld erfaring. 

Vi lægger vægt at have det sjovt med hinanden, så derfor leder vi efter en rådgiver, der kan bidrage med højt humør og en masse gode idéer.

Hvem er vi?

Holm Kommunikation består af 20 dygtige og engagerede medarbejdere. Vi er et ambitiøst og sprudlende team med base på Ryesgade i hjertet af Nørrebro. Vi arbejder med kommunikation, kampagner og politik på tværs af kanaler og discipliner til gavn for vores danske og internationale kunder. 

Det med småt

Send din ansøgning og CV til job@holm.dk

Kan du dokumentere stærke resultater, eller har du eksempler på andet arbejde, som du tænker, vi skal se, så send det endelig sammen med din ansøgning og dit CV.

Vi forventer opstart hurtigst muligt og afholder samtaler løbende.

Har du spørgsmål, er du velkommen til kontakte PA-chef, Thorstein Theilgaard, på 2124 1191 eller tt@holm.dk

No items found.

Vil du høre mere?

Thorstein Theilgaard

Public affairs chef
tt@holm.dk
+45 21 24 11 91
Pil til højre

Thorstein er public affairs chef i Holm Kommunikation og rådgiver vores kunder om, hvordan de kan få lydhørhed hos politikere og indflydelse på den politiske proces. Thorstein har en fortid som medlem af Folketinget for SF og har senest været generalsekretær i Bedre Psykiatri. Han har derfor et indgående kendskab til den politiske proces og et stort tværpolitisk netværk på bl.a. Christiansborg. Thorstein har en stor indsigt i hele sundhedsområdet; ligesom han generelt er opdateret på de fleste samfundsdebatter. Han er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet.

Seneste opdatering

Læs flere nyheder