Holm logo

Holm Kommunikation

Kontakt
Kontakt

Hej, din browser er desværre uddateret

Vi kan se, at din browser ikke er opdateret i lang tid. Vi anbefaler, at du opdaterer den til Microsoft Edge eller downloader en ny herunder.
Job
Praktik hos Holm

En praktikstilling i Holm er en kæmpe udviklingsrejse

At være praktikant i Holm Kommunikation er en hæsblæsende rejse på den bedst tænkelige måde. Med søde og dygtige kolleger i ryggen får man masser af ansvar, hvilket fører til en stejl læringskurve. Jeg har gjort mig et hav af gode erfaringer, som jeg vil kunne bruge i resten af min karriere. 

Er der fart over feltet på et kommunikationsbureau? Ja. 

Bliver du udfordret og får ansvar? Bestemt! 

Før min tid i Holm Kommunikation havde jeg naturligvis mange forestillinger om, hvordan det var at arbejde på bureau. Jeg havde udelukkende arbejdet med corporate kommunikation i en større virksomhed, så bureauverdenen var ny for mig. 

Jeg har altid fået at vide, at jeg ville gøre klogt i at prøve mig selv af på et kommunikationsbureau, hvis jeg gerne ville gå kommunikationsvejen - og jeg er lykkelig for, at jeg lyttede til det råd. 

At arbejde som praktikant hos Holm Kommunikation har givet mig en dyb indsigt i arbejdet med PR og kommunikation - dels på konsulentsiden, fordi man kommer under vingerne hos dygtige konsulenter, der er gode til at lære fra sig, og dels på kundesiden, altså hos virksomheden, da man arbejder så tæt sammen med de virksomheder, som Holm understøtter. Det har været enormt givende for mig. 

Praktikken er styret af dine interesser

Hos Holm bliver der lagt stor vægt på, at man som praktikant selv får lov til at forme sit praktikforløb efter ens egne interesser. Der er højt til loftet, og det er fedt, at man har så stor indflydelse på, hvilken retning praktikken skal gå i. 

Selv har jeg en stor interesse for PR, og jeg er rigtig glad for at skrive, hvilket har ført  til, at jeg i høj grad har arbejdet med klassiske PR-opgaver som fx at skrive pressemeddelelser, pitche dem til journalister og følge op hos både journalister og den kunde, man understøtter. 

Mange bolde i luften 

Et centralt element i at arbejde på bureau er, at der er fart over feltet - på den gode måde. Man bliver skrap til at håndtere mange bolde i luften, da man i løbet af en dag sagtens kan arbejde for flere forskellige kunder. Det giver en meget dynamisk to-do liste, hvilket jeg personligt er stor fan af. Med andre ord bliver man utrolig effektiv i sit arbejde, hvilket er en egenskab, som selvsagt er nyttig både nu og fremover.

Jeg har udviklet mig rigtig meget hos Holm Kommunikation, og man kan vist rolig sige, at jeg har fået øjnene op for arbejdet med PR. Det er en fed følelse at få en masse ansvar, samtidig med at man har dygtige og søde kolleger i ryggen, der er klar med sparring, når det bliver nødvendigt. 

No items found.

Vil du høre mere om praktik hos Holm?

Mads Keilberg Johansen

Partner & Digital chef
mkj@holm.dk
+45 24 60 88 85
Pil til højre

Mads er ansvarlig for vores digitale ydelser og rådgiver vores kunder om sociale medier, digital strategi og interessevaretagelse på tværs af brancher. Mads er uddannet cand.soc. i Politisk Kommunikation & Ledelse fra Copenhagen Business School. Han kommer senest fra en stilling som digital & politisk konsulent hos Geelmuyden Kiese og har tidligere arbejdet som social media-rådgiver for Ida Auken under folketingsvalget i 2015 og som konsulent hos PR-bureauet Effector. Han driver desuden bloggen KeilbergChristiansen.dk.

Seneste opdatering

Læs flere nyheder