Holm logo

Holm Kommunikation

Kontakt
Kontakt

Hej, din browser er desværre uddateret

Vi kan se, at din browser ikke er opdateret i lang tid. Vi anbefaler, at du opdaterer den til Microsoft Edge eller downloader en ny herunder.
Virksomhed
Partnergruppen

Digital chef ny partner i Holm Kommunikation

Holm Kommunikation præsenterer en ny ledelse, hvor bureauets nuværende digitale chef, Mads Keilberg Johansen, indtræder i partnerkredsen.

Digital chef i Holm Kommunikation, Mads Keilberg Johansen, der har været ansat i bureauet siden 2016, indtræder som ny i partnerkredsen, der desuden tæller Morten Holm og Christian Top Marchant.

“Mads har været en nøgleperson i at opruste vores bureau og tilbud til markedet på den digitale og kreative front blandt andet inden for digital interessevaretagelse og adfærdskampagner. Han har de sidste år for alvor sat skub i væksten på området, og derfor er det helt naturligt, at han nu bliver en del af partnerkredsen,“ siger Morten Holm, partner i Holm Kommunikation.

Ligeledes indtræder seniorkonsulent Esben Berg Nielsen i den daglige ledelse, og dermed udgøres Holm Kommunikations ledelse fremover af tre partnere og én seniorkonsulent.

Øget fokus på koncepter

Holm Kommunikation har i de senere år vundet en række priser for kreative kampagner for bl.a. styrelser, og det er netop konceptudvikling og en dyb forståelse for platformsuafhængighed og målgrupper, som bureauet vil udrulle til endnu flere brancher i den kommende tid.

“Jeg glæder mig til at blive en endnu større del af beslutningerne hos Holm Kommunikation og påvirke retningen fremover. Det var nemt for mig at takke ja til at blive en del af partnergruppen, da vi havde en fælles agenda om at styrke vores digitale og kreative team og tilbud til markedet i endnu højere grad,” udtaler Mads Keilberg Johansen.

Mads Keilberg Johansen, Digital chef og partner

Mads Keilberg Johansen har været i Holm Kommunikation siden 2016. Han er digital chef og ansvarlig for bureauets indsatser på digital kommunikation, kreativ konceptudvikling og kampagner.

Mads Keilberg Johansen har en kandidatgrad i politisk kommunikation og ledelse fra CBS. Tidligere har han bl.a. været digital konsulent hos Geelmuyden Kiese.

Esben Berg Nielsen, Seniorkonsulent

Esben Berg Nielsen har været i Holm Kommunikation siden 2015. Han er seniorkonsulent og sidder med ansvar for en række kunder inden for it, tech og gaming.

Esben Berg Nielsen er uddannet cand.mag. i Kommunikation fra Københavns Universitet.


No items found.

Vil du høre mere?

Morten Holm

Adm. Direktør & Partner
mh@holm.dk
+45 40 79 23 33
Pil til højre

Morten er adm. direktør i Holm Kommunikation, som han stiftede i 1998. I dag rådgiver han en række af vores kunder inden for bl.a. it og den finansielle sektor om primært strategisk kommunikation og public affairs. Morten er uddannet cand.merc. fra Copenhagen Business School. Han har en politisk baggrund med tillidsposter og folketingskandidatur i Det Konservative Folkeparti. Han er i dag medlem af CEPOS’ Centerråd og har været bestyrelsesmedlem i en række private virksomheder og organisationer bl.a. Danske Sundhedshuse ApS, Reto-Moto ApS og United World Colleges.

Mads Keilberg Johansen

Partner & Digital chef
mkj@holm.dk
+45 24 60 88 85
Pil til højre

Mads er ansvarlig for vores digitale ydelser og rådgiver vores kunder om sociale medier, digital strategi og interessevaretagelse på tværs af brancher. Mads er uddannet cand.soc. i Politisk Kommunikation & Ledelse fra Copenhagen Business School. Han kommer senest fra en stilling som digital & politisk konsulent hos Geelmuyden Kiese og har tidligere arbejdet som social media-rådgiver for Ida Auken under folketingsvalget i 2015 og som konsulent hos PR-bureauet Effector. Han driver desuden bloggen KeilbergChristiansen.dk.

Seneste opdatering

Læs flere nyheder