Holm logo

Holm Kommunikation

Kontakt
Kontakt

Hej, din browser er desværre uddateret

Vi kan se, at din browser ikke er opdateret i lang tid. Vi anbefaler, at du opdaterer den til Microsoft Edge eller downloader en ny herunder.
Kampagne
Spillancering

Nordisk miniserie på sociale medier fik global success

Kunde

PlayStation Nordics

Opgave

Lancering af spillet Days Gone

01 Opgave

Lancering af spillet Days Gone

I april 2019 udkom Days Gone til PlayStation - et længe ventet spil om livet i en postapokalyptisk verden, hvor man i rollen som bikeren Deacon St. John kæmper om at overleve blandt zombie-lignende væsner. Og hvor det vigtigste våben i kampen om oplevelse er ens motorcykel, så man kan slippe væk i en fart.  

Vores opgave bestod i at udvikle en køreklar lanceringsstrategi, der kunne skabe opmærksomhed omkring spillet blandt gamere både i Danmark og resten af Norden.

02 Løsning

Miniserie i fire afsnit

Sammen med PlayStation valgte vi at fokusere på digitalt content og udviklede et stærkt koncept til de sociale medier: en miniserie i fire afsnit, hvor vi følger fire danske motorcykel- og gamingentusisatser, der sammen skal bygge en replika af Deacon St. Johns motorcykel – på bare 48 timer.

Miniserien blev distribueret på PlayStations nordiske Facebook-sider målrettet målgruppen bestående af unge mænd mellem 25-35 år.

Vi udviklede og eksekverede desuden et understøttende PR-spor, der sikrede omtale i både danske, nordiske og internationale medier. Samtidig skrev vi et blogpost om projektet, der udkom på PlayStations amerikanske og europæiske blog med flere millioner læsere.


ResultateR

+ 15 artikler i danske og internationale medier

Reach på 28 millioner

Blogindlæg på både PlayStations amerikanske og europæiske blog

No items found.

Vil du høre mere?

Esben Berg Nielsen

Seniorkonsulent
ebn@holm.dk
+45 26 36 81 22
Pil til højre

Esben er seniorkonsulent med fokus på PR og sociale og digitale opgaver for vores it- og tech-kunder. Esben er cand.mag. i Kommunikation fra Københavns Universitet og har en bachelor i Dansk fra samme sted. Han er medlem af Center for Interaction Research and Communication Design på København Universitet og medejer af galleriet VESS på Vesterbro i København.

portefølje

Se vores andre cases

Hvordan kan vi
hjælpe dig?

Pil til højre
Kontakt
Kontakt