Holm logo

Holm Kommunikation

Kontakt
Kontakt

Hej, din browser er desværre uddateret

Vi kan se, at din browser ikke er opdateret i lang tid. Vi anbefaler, at du opdaterer den til Microsoft Edge eller downloader en ny herunder.
PR
Samarbejde

Fremtidens cykelhjelm skal mindske antallet af hovedskader

Kunde

Hövding

Opgave

At udbrede kendskabet til Hövdings innovative cykelairbag

01 Opgave

En ny cykelhjelm er i byen

Hvert år ender flere end 2.600 cyklister på skadestuen efter at have slået hovedet i et cykelstyrt. Det tal arbejder Hövding på at minimere med verdens første airbag til cyklister.

Det er samtidig Hövdings mission at bidrage positivt til cykelkulturen ved at øge trygheden og sikkerheden for alle, som færdes på to hjul i de store byer.

Men hvordan får man danskerne til at beskytte hovedet og passe bedre på hinanden, når de cykler? Og hvordan kommunikerer man et så ambitiøst projekt som at forme fremtidens cykelbyer?

02 Løsning

PR, tests og influencer-samarbejder

Som Hövdings danske PR-bureau har vi været med til at udbrede kendskabet til deres innovative airbag og med at styrke virksomhedens position blandt forbrugere, partnere og interesseorganisationer. Bl.a. via tæt dialog med journalister, influencers og andre relevante interessenter - og med positive historier på tværs af platforme og medier.


ResultateR

‍Flere end 50.000 solgte Hövding-airbags i Danmark

Succesfuld lancering af Hövding 3 og Hövding App, som i dag har flere tusinde brugere

Omtale af Hövding på tværs af medietyper og platforme, herunder nationale medier og på tv

+25 produkttests

Troværdige samarbejder med danske influencers


No items found.

Vil du høre mere?

Esben Berg Nielsen

Partner
ebn@holm.dk
+45 26 36 81 22
Pil til højre

Esben er seniorkonsulent med fokus på PR og sociale og digitale opgaver for vores it- og tech-kunder. Esben er cand.mag. i Kommunikation fra Københavns Universitet og har en bachelor i Dansk fra samme sted. Han er medlem af Center for Interaction Research and Communication Design på København Universitet og medejer af galleriet VESS på Vesterbro i København.

portefølje

Se vores andre cases

Hvordan kan vi
hjælpe dig?

Pil til højre
Kontakt
Kontakt