Holm Kommunikation

Kontakt
Kontakt

Hej, din browser er desværre uddateret

Vi kan se, at din browser ikke er opdateret i lang tid. Vi anbefaler, at du opdaterer den til Microsoft Edge eller downloader en ny herunder.
PR
Samarbejde

Mest omtalte producent i 10 år

Kunde

Bosch

Opgave

Bred omtale af nye produkter i hele Norden

01 Opgave

Synlighed og relevans

Bosch er én af verdens førende industrivirksomheder, og virksomhedens værktøj er kendt og elsket af hobby-entusiaster og professionelle håndværkere i hele verden - også i Danmark.

Vi har samarbejdet med Bosch i over 10 år med det formål at sikre positiv omtale af virksomhedens professionelle værktøj i Danmark og resten af Norden.

02 Løsning

Produkt-PR i Norden

Som nordisk leadbureau udvikler vi strategiske budskaber, der styrker Boschs omdømme i en digital virkelighed - bl.a. ved at udbrede kendskabet til de nye batteridrevne maskiner og funktioner, der gør håndværkernes hverdag lettere.

Vi håndterer dagligt mediehenvendelser fra hele Skandinavien, og i dialog med Bosch udvikler vi proaktive historier og aktiviteter som fx events for journalister og influencers, produktdemonstrationer og -tests samt content til digitale kanaler og magasiner.


ResultateR

Den mest omtalte værktøjsproducent i danske medier de sidste 10 år

Omkring 150 produktomtaler og 50 tests i Danmark om året

No items found.

Vil du høre mere?

Christian Skov Hansen

Konsulent
csh@holm.dk
+45 21 71 95 86

Christian er konsulent med fokus på it- og consumer-kunder samt public affairs. Christian er uddannet cand.comm. fra Hawaii Pacific University og har en bachelor i spansk og marketing fra Syddansk Universitet. Han har tidligere arbejdet med PR og strategisk kommunikation som rådgiver hos Integral og Becker Communications, Inc., og han har desuden været praktikant hos Hawaii Republican Party.

portefølje

Se vores andre cases

Hvordan kan vi
hjælpe dig?

Kontakt
Kontakt