Holm logo

Holm Kommunikation

Kontakt
Kontakt

Hej, din browser er desværre uddateret

Vi kan se, at din browser ikke er opdateret i lang tid. Vi anbefaler, at du opdaterer den til Microsoft Edge eller downloader en ny herunder.
PR
Samarbejde

Mest omtalte producent i 10 år

Kunde

Bosch

Opgave

Bred omtale af nye produkter i hele Norden

01 Opgave

Synlighed og relevans

Bosch er én af verdens førende industrivirksomheder, og virksomhedens værktøj er kendt og elsket af hobby-entusiaster og professionelle håndværkere i hele verden - også i Danmark.

Vi har samarbejdet med Bosch i over 10 år med det formål at sikre positiv omtale af virksomhedens professionelle værktøj i Danmark og resten af Norden.

02 Løsning

Produkt-PR i Norden

Som nordisk leadbureau udvikler vi strategiske budskaber, der styrker Boschs omdømme i en digital virkelighed - bl.a. ved at udbrede kendskabet til de nye batteridrevne maskiner og funktioner, der gør håndværkernes hverdag lettere.

Vi håndterer dagligt mediehenvendelser fra hele Skandinavien, og i dialog med Bosch udvikler vi proaktive historier og aktiviteter som fx events for journalister og influencers, produktdemonstrationer og -tests samt content til digitale kanaler og magasiner.


ResultateR

Den mest omtalte værktøjsproducent i danske medier de sidste 10 år

Omkring 150 produktomtaler og 50 tests i Danmark om året

No items found.

Vil du høre mere?

Christian Top Marchant

Partner
ctm@holm.dk
+45 29 43 12 38
Pil til højre

Christian er ansvarlig for bureauets it-kunder, som han rådgiver om strategisk kommunikation, PR og krisekommunikation. Christian er cand.mag. i medievidenskab fra Københavns Universitet og har som en del af sin uddannelse læst Media Studies og International Relations på University of Westminster i London. Han har tidligere arbejdet med PR-rådgivning af it-virksomheder som hhv. praktikant og studentermedhjælper hos Text100 og Burson-Marsteller.

portefølje

Se vores andre cases

Hvordan kan vi
hjælpe dig?

Pil til højre
Kontakt
Kontakt